Ζώδια 12/4/2024


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/4

ΚΡΙΟΣ
Κάντε ένα δωράκι στον αγαπημένο σας. Προγραμματίστε για σήμερα ένα ξαφνικό δείπνο ή παρασύρετε το ταίρι σας σε ερωτικές περιηγήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Αν υπάρχουν πράγματα που θέλετε να εξομολογηθείτε στο σύντροφό σας αλλά δεν τολμάτε σήμερα φαίνεται να είναι η κατάλληλη μέρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα εκπλαγείτε από τη ζεστασιά και την τρυφερότητα, με την οποία ο σύντροφός σας θα εκδηλώσει. Ανταποδώστε με όλη σας την αγάπη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αποφύγετε να δώσετε μεγαλύτερες διαστάσεις απ’ αυτές που πραγματικά έχουν τα λόγια του συντρόφου σας. Προτιμήστε έναν ουσιαστικό διάλογο.

ΛΕΩΝ
Ο ενθουσιασμός, η προσεγμένη σας εμφάνιση και ο δυναμικός σας χαρακτήρας είναι βέβαιο πως δεν θα περάσουν απαρατήρητα στο περιβάλλον σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Επικοινωνήστε με το σύντροφό σας και βρείτε λύσεις στα προβλήματα που εδώ και καιρό σας απασχολούν και θολώνουν τα ‘νερά‘ της σχέσης σας.
www.provlepseis.gr 14990 ΜΙΧΑΗΛΟΥ


ΖΥΓΟΣ
Αν διατηρείτε αγαπητοί μου φίλοι κάποιο δεσμό, η ανάγκη να δώσετε και να πάρετε αγάπη είναι έντονη καθώς η μέρα για εσάς είναι ρομαντική και ερωτική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο σύντροφός σας ίσως σας φαίνεται λίγο παρορμητικός και έτοιμος για τρέλες! Αφήστε τον να σας παρασύρει με το κέφι και την αγάπη του.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σημερινή μέρα σας κάνει αυθόρμητους και ιδιαίτερα φιλικούς βοηθώντας σας να προσεγγίσετε τον άνθρωπο που αφυπνίζει τα συναισθήματα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ίσως νιώσετε λίγη μοναξιά και μια τάση να απομονωθείτε στον κόσμο των ονείρων σας. Αφήστε τα περιθώρια στο σύντροφο να σας πλησιάσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η επανάληψη των καθημερινών σας ασχολιών και οι υποθέσεις ρουτίνας έχουν κουράσει εσάς και τον ερωτικό σας σύντροφο. Στηρίξτε ο ένας τον άλλον.

ΙΧΘΥΣ
Οι πλανήτες σας κάνουν στοργικούς προς το σύντροφό σας και σας παροτρύνουν σε κάποιες δαπάνες για τη ψυχαγωγία του αγαπημένου σας.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990