Ερωτικά Ταρώ 15/4/2024


Για Δευτέρα 15/4/2024

ΚΡΙΟΣ
Επανορθώστε τα λάθη σας πριν να είναι αργά ακόμη και αν «ρίχνετε» τον εγωισμό σας. Άλλωστε σκοπός σας είναι να διατηρηθεί ο δεσμός σας.

ΤΑΥΡΟΣ 
Δοκιμασίες, προβλήματα και δυσκολίες φαίνεται να προκύπτουν στην αισθηματική σας ζωή. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Προσπαθήστε να αποφύγετε διαφωνίες και εντάσεις με το ταίρι σας. Τελευταία γίνεστε χωρίς λόγο εριστικοί. Αφήστε στην άκρη τα παράπονα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Θα αναζητήσετε καλύτερη νοητική επικοινωνία. Γοητεύστε με τις εκπλήξεις σας το ταίρι σας και απομακρυνθείτε απ’ τα προβλήματα!

ΛΕΩΝ
Ευχάριστες και ερωτικές στιγμές θα σας χαρίσει η σημερινή μέρα. Τα αισθηματικά προβλήματα ξεπερνιούνται και εσείς ξεκινάτε καινούργιους δεσμούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Με σχετική ευκολία θα διαπιστώσετε πως ασκείτε στους άλλους αδιαμφισβήτητη γοητεία. Προσεγγίστε το σύντροφο και βρείτε λύσεις στα προβλήματα σας.  

ΖΥΓΟΣ 
Σήμερα θα υπάρξει εύνοια σε εσάς. Οι αδέσμευτοι έχουν μεγάλες πιθανότητες να γνωρίσουν το ταίρι τους. Οι δεσμευμένοι θα περάσουν ευχάριστα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Καινούργιες αισθηματικές γνωριμίες δημιουργούνται στους αδέσμευτους Σκορπιούς. Γοητεύεται και όλα δείχνουν πως κάτι αρχίζει να εξελίσσετε…

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μπορείτε να ζήσετε τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο διαφοροποιώντας αισθηματική σας ζωή. Φροντίστε η συμπεριφορά σας να μην έχει αντίκτυπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα θα εγκλωβιστείτε από διάφορες ανησυχίες και ανασφάλειες. Τη στάση σας αυτή μην την προβάλετε στο σύντροφό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η στάση σας επηρεασμένοι από τα πρόσφατα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο δεσμό σας, σας απομακρύνει προσωρινά απ’ το σύντροφό σας. 

ΙΧΘΕΙΣ
Θα υπάρξουν ευκαιρίες και δυνατότητες να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, ενώ μία αίσθηση ελευθερίας θα σας ανοίξει νέους αισθηματικούς ορίζοντες.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990