Ζώδια 16/4/2024


ΤΡΙΤΗ 16/4

ΚΡΙΟΣ
Κάθε προσπάθεια στην εργασία σας θα έχει θετικά αποτελέσματα ιδιαίτερα εάν ακολουθείτε κάποιο πρόγραμμα. Το άγχος σας αποδυναμώνει και σας κάνει επιρρεπείς σε συγκρούσεις με το σύντροφο. 

ΤΑΥΡΟΣ
Προσπαθήστε να είστε δίκαιοι απέναντι στα πρόσωπα που εργάζονται για εσάς. Ο έρωτας και οι διασκεδάσεις θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για αρκετούς Ταύρους. Διασκεδάστε και απολαύστε μοναδικές στιγμές!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σημερινή μέρα με τις πλανητικές της όψεις φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το ενθουσιασμό και τη γοητεία σας έλκοντας καινούργια πρόσωπα. Μια καλή ευκαιρία θα σας παρουσιαστεί σήμερα για τα οικονομικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Εάν παρουσιαστούν προβλήματα στη σχέση σας με το σύντροφό σας δείξτε υπομονή και μην τραβάτε το σχοινί στα άκρα. Τον «πυροβολείτε» αναίτια και γίνεστε άδικοι.

ΛΕΩΝ
Πάρτε τις αποφάσεις σας και περιμένετε την κατάλληλη στιγμή για να ενεργήσετε. Η επιφυλακτικότητά σας ας συντροφεύει τα βήματά σας στον αισθηματικό τομέα. Με αυτή τη στάση θα αποφύγετε τις παρεξηγήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα καλό θα είναι να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Σκεφθείτε μήπως έφτασε η εποχή για να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή του γραφείου ή του σπιτιού σας.
www.provlepseis.gr 14990 ΜΙΧΑΗΛΟΥ


ΖΥΓΟΣ
Προσπαθήστε να θέσετε κάτω από κάποιο έλεγχο τις παρορμήσεις σας και μην βιάζετε τις καταστάσεις γιατί θα στραφούν εναντίον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Χρειάζεται υπομονή για να αντιμετωπίσετε τα καθημερινά σας προβλήματα και συγκέντρωση. Αν είστε σε αναζήτηση συντρόφου, τολμήσετε και θα κερδίσετε. Αν όχι θα χάσετε τις ευκαιρίες καθώς η παρουσία σας δεν περνά απαρατήρητη.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ιδιαίτερη βαρύτητα φαίνεται να έχουν σήμερα οι προσωπικές κοινωνικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Σήμερα η διάθεσή σας, θα σας επιτρέψει να πλησιάσετε το σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας ας εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ξεκαθαρίστε τι ακριβώς ζητάτε από τους άλλους και αφήστε στην άκρη τις γκρίνιες και τα παράπονα. Ξεκαθαρίστε τι θέλετε και μην μεταφέρετε τα προβλήματα σας στον σύντροφο. Η στάση σας, γίνεται ολοένα και πιο κουραστική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ενεργήστε με θέληση και αποφασιστικότητα και δείξτε τη διοικητικές σας ικανότητες. Οι αδέσμευτοι θα αναπτύξουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα αφυπνίσουν τα συναισθήματα και τις ερωτικές τους διαθέσεις.

ΙΧΘΥΣ
Πιθανόν να προκύψει σήμερα σε αρκετούς του ζωδίου σας μία ευχάριστη συνάντηση ή επικοινωνία με ερωτικό πρόσωπο. Γίνεστε ελκυστικότεροι προκαλώντας το ενδιαφέρον του περίγυρου. Η μέρα, ανοίγει νέους ορίζοντες στην αισθηματική σας ζωή.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990