Ερωτικά Ταρώ 16/4/2024


Για Τρίτη 16/4/2024

ΚΡΙΟΣ
Αφήστε το περιβάλλον να καταλάβει πόσο το εκτιμάται και επωφεληθείτε από μία καινούργια κατάσταση. Σήμερα θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Ξαφνικές ερωτικές υποθέσεις δικές σας ή των άλλων θα σας απασχολήσουν πάρα πολύ σοβαρά. Καινούργιοι άνθρωποι εισέρχονται στην ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα προβλέπεται πως αρκετοί Δίδυμοι θα γίνουν συναισθηματικά απόμακροι. Επανεξετάστε τη σχέση σας αν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το ερωτικό σας πάθος και η τάση σας για επιβεβαίωση σας οδηγεί στη σύναψη εφήμερων σχέσεων και όχι σε περαιτέρω δεσμεύσεις.

ΛΕΩΝ
Αισθηματικά μάλλον εμφανίζεστε μπερδεμένοι. Οι καταστάσεις που διαδραματίζονται έχουν ξεπεράσει τα όριά σας. Υπομονή!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αφήστε τις μελαγχολικές σκέψεις για τα κακώς κείμενα του παρελθόντος. Αναζητήστε την ευτυχία στο παρόν βελτιώνοντας την πορεία του δεσμού σας. 


ΖΥΓΟΣ
​ Η ατμόσφαιρα με τον σύντροφό σας αναμένεται ευχάριστη.  Ας είστε έτοιμοι να δεχτείτε μία ευχάριστη έκπληξη απ’ τον αγαπημένο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αποφύγετε να κάνετε συνεχώς κριτική στο σύντροφο. Εάν συνεχίσετε να συμπεριφέρεστε μ’ αυτόν τον τρόπο εσείς τον διώχνετε απ’ τη ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η παρουσία σας θα φέρει θεμιτά αποτελέσματα στα αισθηματικά σας. Οι περισσότεροι από εσάς θα αισθανθούν την αγάπη του συντρόφου τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κατακτήστε το σύντροφό σας, ξανά, με την εξυπνάδα, το χιούμορ και τη ζωντάνια που σας διακρίνει. Με λίγα λόγια, δώστε χρώμα στη ζωή του. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Επικοινωνήστε ή συναντήστε τον άνθρωπο που σας έλκει ερωτικά. Με τον αυθορμητισμό και την ειλικρίνεια σας θα τον γοητεύσετε.

ΙΧΘΕΙΣ
​ Αναζητάτε τη διασκέδαση μέσω των φιλικών σας γνωριμιών. Σε κάποιους από εσάς μία φιλική γνωριμία θα καταλήξει σε αισθηματική περιπέτεια.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990