Ζώδια 18/4/2024


ΠΕΜΠΤΗ 18/4

ΚΡΙΟΣ
Θα αισθάνεστε αρκετά δυναμικοί αλλά κάποιοι θα προκαλέσουν εμπόδια που μπορεί να σας εξοργίσουν. Κίνδυνος διάλυσης θα υπάρξει σήμερα σε κάθε σχέση ή δεσμός που δεν στηρίχτηκε σε υγιείς βάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Κοινωνικότητα και αποδοχή απ’ τους άλλους θα υπάρξουν εάν και εσείς «ρίξετε νερό στο κρασί σας» κάνοντας τις απαραίτητες υποχωρήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ενδέχεται να προκύψει κέρδος απ’ τις συναλλαγές σας σήμερα ή να ευνοηθείτε διαμέσου των οικονομικών του συντρόφου σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κάθε απόκρυφη υπόθεση σήμερα θα έλξει το ενδιαφέρον σας χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα πρέπει να ανακατευθείτε και με θέματα άλλων.

ΛΕΩΝ
Προσοχή χρειάζονται σήμερα οι σχέσεις σας και ιδιαίτερα με το σύντροφο και τους συνεργάτες σας που δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένοι να δεχτούν τις απόψεις και τις αποφάσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στην δουλειά σας ίσως χρειαστεί να γίνουν κάποιες αλλαγές γνωρίζοντας ήδη ότι η επιτυχία απαιτεί μεγαλύτερη προσπάθεια εκ μέρους σας.
www.provlepseis.gr 14990 ΜΙΧΑΗΛΟΥ


ΖΥΓΟΣ
Σε κανέναν να μην επιτρέψετε να εμφανιστεί κυρίαρχος στη σχέση σας μαζί του χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα πρέπει να είστε επιθετικοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα θα σας είναι κάπως δύσκολο να εργαστείτε όπως θα θέλατε καθώς θα σας είναι δύσκολο να συγκεντρωθείτε. Αισθάνεστε καλύτερα και το συναίσθημα αυτό αντανακλά και στα αισθηματικά σας. Γοητεύετε τον περίγυρο με την εμφάνισή σας και έλκετε…

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα οι περισσότεροι από εσάς θα κάνουν μία εκκαθάριση στο σπίτι τους και κάποιοι άλλοι στο γραφείο τους πετώντας οτιδήποτε είναι περιττό ή άχρηστο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κερδίστε το σεβασμό των άλλων δείχνοντας τα ψυχικά σας χαρίσματα. Η μέρα σας βοηθά να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας ή ακόμα και για να γνωρίσετε καινούργια άτομα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δύσκολη φαίνεται πως θα είναι η σημερινή ημέρα, ιδιαίτερα τις πρώτες της ώρες που θα αισθανθείτε απογοητευμένοι  και θα θέλετε να αποσυρθείτε απ’ το προσκήνιο.

ΙΧΘΥΣ
Ίσως να πιεστείτε οικονομικά καθώς κάποιοι θα θελήσουν να εξοφλήσετε τους  λογαριασμούς σας. Ίσως πολλοί από εσάς να έχουν την ανάγκη να ξεκαθαρίσουν κάποιες καταστάσεις στη σχέση τους, αδιαφορώντας για τα αποτελέσματα.

Τηλεφωνίστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990