Ερωτικά Ταρώ 18/4/2024


Για Πέμπτη 18/4/2023

ΚΡΙΟΣ
Εκφράστε άφοβα τα συναισθήματα και τις ερωτικές σας επιθυμίες. Η σημερινή μέρα παροτρύνει πολλούς από εσάς να αναπτύξουν εφήμερες σχέσεις. 

ΤΑΥΡΟΣ
Αποφύγετε να αναπτύξετε οποιεσδήποτε αισθηματικές δεσμεύσεις με τα άτομα που θα γνωρίσετε απ’ τον φιλικό σας κύκλο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο σύντροφος δυσαρεστημένος απ’ τη συμπεριφορά σας πιθανόν να κρίνει τις φιλίες και τους στόχους σας. Μην δώσετε συνέχεια στις προκλήσεις του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η συμπεριφορά σας αντανακλά τη θετική σας εικόνα και έτσι κερδίζετε συναισθηματικά τον άνθρωπο που εδώ και καιρό κινεί το ενδιαφέρον σας.

ΛΕΩΝ
Η σημερινή μέρα θα αυξήσει τον ερωτισμό και τη γοητεία σας. Οι συνθήκες της μέρας σας βοηθούν να εκφραστείτε και να γοητεύσετε γι’ άλλη μια φορά.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σημερινή μέρα είναι για εσάς και το σύντροφό σας. Οι καταστάσεις σας προτρέπουν να ζήσετε οι δυο σας τον Έρωτα σε όλο του το μεγαλείο. 

ΖΥΓΟΣ
Εάν ζήσατε ασυνήθιστα και αβέβαια παιδικά χρόνια θα θέλετε να είστε σίγουροι πριν συνδεθείτε. Σήμερα μπορείτε να απολαύσετε μία ερωτική περιπέτεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα μια εξέλιξη συναισθηματικού χαρακτήρα θα σας ευαισθητοποιήσει. Ορισμένα εμπόδια ή περιορισμοί σας ωθούν σε κρυφές συναντήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα αισθήματα σας και οι ερωτικές περιπέτειες θα ζεστάνουν την καρδιά σας. Αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας στις προκλήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Απομακρύνεστε από επιπόλαια φλερτ και εφήμερες σχέσεις καθώς γνωρίζετε πως αναζητάτε σχέσεις που αντέχουν στο χρόνο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι επιδράσεις της σημερινής ημέρας κατευθύνουν την αισθηματική σας ζωή σε μία περιπετειώδη και ενδιαφέρουσα πορεία.

ΙΧΘΕΙΣ
Αποδράστε με τον αγαπημένο σας εκδηλώνοντας την αγάπη και τη ρομαντική σας διάθεση. Σας περιμένουν ευχάριστες στιγμές.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
 
Τηλεφωνίστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990