Ερωτικά Ταρώ 20/4-21/4/2024


Για Σαββατοκύριακο 20/4-21/4/2024 

Για Σάββατο 20/4/2024

ΚΡΙΟΣ
Εκφράστε την αγάπη σας. Το βράδυ συναντήστε τα πρόσωπα που αφυπνίζουν τα συναισθήματά σας και αφεθείτε στις ευχάριστες στιγμές!

ΤΑΥΡΟΣ
Αποφύγετε τα πολλά λόγια αν πιστέψετε πως ο σύντροφος δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Προσαρμοστείτε το συντομότερο με τις διαθέσεις του.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Χρειάζονται επιπλέον προσπάθειες και από εσάς και από το σύντροφο για να ξεπεραστούν τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μην πιστέψετε πως όποιος έχει τα χρήματα έχει τα πάντα. Δεν είναι έτσι, εκτός και αν επιμένετε να πάρετε μαθήματα με απρόβλεπτες συνέπειες.

ΛΕΩΝ
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στις σχέσεις σας με τους γονείς δεν θα πρέπει με κανένα τρόπο να μεταφέρετε προς τον ερωτικό σας σύντροφο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σημερινή μέρα θα επηρεάσει αρνητικά τον ψυχισμό σας με ανασφάλειες και προκαταλήψεις, με άμεσο αντίκτυπο και στην αισθηματική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ
Η σημερινή μέρα θα αποδειχθεί θαυμάσια για τους δεσμευμένους του ζωδίου σας. Έρωτας, αρμονία και συντροφικότητα θα κυριαρχούν. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα η διάθεσή σας δεν θα είναι και τόσο καλή. Θα οξύνετε τα πνεύματα και φέρετε σύγχυση στη σχέση σας με το σύντροφο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τη σημερινή μέρα γίνεστε ελκυστικότεροι στο αντίθετο φύλο. Το βράδυ απαιτείται προσοχή και διπλωματία στις ερωτικές σχέσεις.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι σημερινές καταστάσεις σας κάνουν αδικαιολόγητα κτητικούς προς το σύντροφο. Προσέξτε γιατί δεν θα ανέχεται για πολύ αυτή τη συμπεριφορά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο ερωτικός σας σύντροφος καταφέρνει με τη συμπεριφορά του και τις εκπλήξεις του … να φτιάξει τη διάθεσή σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Αποφύγετε να κατηγορήσετε το σύντροφο για πράγματα που κατά βάθος γνωρίζετε ότι δεν φταίει απόλυτα ο ίδιος. Φανείτε διαλλακτικοί.


Για Κυριακή 21/4/2024

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα θα έχετε αισθηματικές φύσεως συναντήσεις. Αποφύγετε να σκέφτεστε συνεχώς το απρόσμενο γιατί θα προκύψουν δυσκολίες.

ΤΑΥΡΟΣ 
Μην πέσετε σε λάθη του παρελθόντος. Φροντίστε να μην εκμεταλλευτούν τα συναισθήματά σας. Υπάρχουν πιθανότητες να αναπτύξετε δεσμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Προσπαθήστε να καταλάβετε τις διαθέσεις του ανθρώπου που σας συντροφεύει. Για τους αδέσμευτους υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Η στάση σας διαμορφώνετε ανάλογα με τα συναισθήματα της στιγμής. Προσέξτε να μην επηρεάσετε αρνητικά τις διάθεση του αγαπημένου σας.

ΛΕΩΝ
Η γοητεία σας δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Σήμερα θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για να ζήσετε ερωτικές στιγμές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Περιμένετε για σήμερα ευχάριστες και ερωτικές στιγμές. Τα προβλήματα ξεπερνιούνται και εσείς ξεκινάτε δεσμούς με νέες γνωριμίες.   
 
ΖΥΓΟΣ 
Αποστασιοποιηθείτε απ’ τα προβλήματα των γύρω σας για να μην επηρεαστείτε. Εξωτερικεύστε τα συναισθήματά σας στον άνθρωπό σας. 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Αρκετοί από εσάς, ανακαλύπτουν για τον εαυτό τους πράγματα που δεν ήξεραν, όπως, περίεργες αντιλήψεις στον έρωτα, στις σχέσεις των ατόμων και άλλα.     
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Σεβαστείτε την ελεύθερη βούληση και την αποφασιστικότητα που διαθέτετε για να επιτύχετε τα ιδανικότερα αποτελέσματα στη σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δεν είναι ωφέλιμο ούτε για εσάς ούτε και για την αισθηματική σας ζωή να κλείνεστε και τόσο πολύ απ’ τον εαυτό σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυξημένη είναι η διαίσθησή σας. Θα σας είναι εύκολο να μαντέψετε τις διαθέσεις του συντρόφου σας και να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες του.

ΙΧΘΕΙΣ
Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες που περιμένατε για να ζήσετε τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο. Αφήστε αυτή την μοιραία έλξη να καθοδηγήσει τη σχέση σας.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990