Ζώδια 22/4/2024


ΔΕΥΤΕΡΑ 22/4

ΚΡΙΟΣ
Ανεξαρτήτως της επαγγελματικής θέσης που κατέχετε θα χρειαστεί τώρα να εργαστείτε παραπάνω και να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες. Πιθανόν κάποιες δουλειές να σας φανούν ως αγγαρείες.

ΤΑΥΡΟΣ
Υλοποιήστε σκέψεις και αποφάσεις για να αντιμετωπίσετε καλύτερα τις συνθήκες της καθημερινότητας και τα αντίστοιχα προβλήματα που σας περιβάλλουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα θα αισθανθείτε αρμονικά με την οικογένεια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ίσως κάποιες αναμνήσεις απ’ το παρελθόν και την παιδική σας ηλικία να περάσουν κάποια στιγμή στη σκέψη σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ανταλλάξετε τις απόψεις σας, με συνάδελφους και το σύζυγο σας και προσπαθήστε να δείξετε ότι κατανοείτε τις διαθέσεις τους.

ΛΕΩΝ
Θα βρείτε σχετικά εύκολα λύσεις στα καθημερινά σας προβλήματα, προσεγγίζοντας τα πράγματα μεθοδικά και αναλύοντας τις καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα έχετε τη συμπαράσταση των άλλων στις κατευθύνσεις που θέλετε να κάνετε στη δουλειά σας.
www.provlepseis.gr 14990 ΜΙΧΑΗΛΟΥ


ΖΥΓΟΣ
Στιγμές ευχάριστες σας περιμένουν το βράδυ με το σύντροφό σας, αμβλύνοντας τα προβλήματα της σχέσης σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καλό θα είναι να μην πάρετε καμία απόφαση σημαντική σήμερα, καθώς θα είστε αρκετά επηρεασμένοι βλέποντας τα πράγματα μονόπλευρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Προχωρήστε δυναμικά έχοντας εναλλακτικές λύσεις και μην φοβάστε τον ανταγωνισμό. Το κοινό, φαίνεται με τον τρόπο του, να υποστηρίζει αρκετές σας προσπάθειές.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Επιστρέφοντας στην εργασία σας, ένα σωρό εργασίες και αρκετές υποχρεώσεις θα βρείτε αντιμέτωπες σας και καλείστε το συντομότερο δυνατό να τις ταχτοποιήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πιθανόν να σας είναι δύσκολο σήμερα να ανταποκριθείτε όπως θα πρέπει σε κάποιες υποχρεώσεις σας, ενώ θα έχετε την ανάγκη να ξεφύγετε έστω και προσωρινά από τα καθημερινά σας προβλήματα.

ΙΧΘΥΣ
Οι καιρικές συνθήκες, δεν θα σας αφήσουν ανεπηρέαστους σήμερα, δυσκολεύοντας κάθε προσπάθεια συγκέντρωσης στην εργασία σας.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990