Ερωτικά Ταρώ 22/4/2024


Για Δευτέρα 22/4/2024

ΚΡΙΟΣ
Η διάθεσή σας, σας παροτρύνει να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και σας βοηθά να βρείτε τρόπους να προσεγγίσετε τον σύντροφο.

ΤΑΥΡΟΣ 
Αν είστε αδέσμευτοι, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ξεκινήσετε ένα δεσμό, με καλές προοπτικές. Για τους δεσμευμένους, τα πράγματα είναι ευχάριστα.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Μην κουράζεστε με τα πως και τα γιατί σχετικά με τη συμπεριφορά του συντρόφου σας. Χαλαρώστε, ο χρόνος θα βελτιώσει τη σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Αφήστε τα πράγματα να ακολουθήσουν τη φυσική τους ροή. Μην αφήσετε να βγουν στην επιφάνεια της σχέσης απωθημένα.

ΛΕΩΝ
Θα υπάρξουν εμπόδια στην επαφή σας με τον/την αγαπημένο/η σας. Φαίνεται πως εκπέμπετε σε διαφορετικά μήκη κύματος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Αισθάνεστε καλύτερα και το συναίσθημα αυτό αντανακλά και στα αισθηματικά σας. Γοητεύετε τον περίγυρο με την εμφάνισή σας και έλκετε… 

ΖΥΓΟΣ 
Η επιφυλακτικότητά σας ας συντροφεύει τα βήματά σας στον αισθηματικό τομέα. Με αυτή τη στάση θα αποφύγετε τις παρεξηγήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Στον αισθηματικό τομέα παρουσιάζονται σήμερα για εσάς κάποιες ευκαιρίες που σας βοηθούν να ξεπεράσετε τα προβλήματα της σχέσης σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα τείχη που υψώνονται σε εσάς και στο σύντροφο, χτίζονται από τους φόβους σας. Το βράδυ η διάθεσή σας θα είναι σε καλύτερα επίπεδα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι σημερινές συνθήκες σας φέρνουν σε αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σας. Οι αντιπαραθέσεις και τα ξεσπάσματα ζήλιας είναι πιθανά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και η δίψα σας για άνοδο δεν θα πρέπει να μεταβάλλουν τη συμπεριφορά σας προς το σύντροφό σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Επιστρέφοντας στο σπίτι σας, σας περιμένει η αγκαλιά του αγαπημένου σας. Αφήστε πίσω το άγχος και δείξτε του την αγάπη σας. 

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990