Ερωτικά Ταρώ 24/4/2024


Για Τετάρτη 24/4/2024

ΚΡΙΟΣ
Προσέξτε τις εντάσεις που μπορεί να ξεκινήσουν με αγαπημένα πρόσωπα για πραγματικά ασήμαντους λόγους. Ηρεμήστε και αφήστε τη μέρα να κυλήσει.

ΤΑΥΡΟΣ
Έχετε την επιθυμία να εκφραστείτε δημιουργικά και αναζητάτε μεγαλύτερες ικανοποιήσεις στον έρωτα. Προχωρήστε, σας δίνονται ευκαιρίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Εκδηλώστε στο σύντροφό σας όλη την αγάπη και την καλή σας διάθεση. Εάν είστε αδέσμευτοι μην αφήσετε τις ευκαιρίες να χαθούν!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι σημερινές συνθήκες σας κάνουν αδικαιολόγητα κτητικούς προς το σύντροφό σας. Εκδηλώστε τα συναισθήματά σας στον άνθρωπο σας.

ΛΕΩΝ
Προσπαθήστε να καταλάβετε τις διαθέσεις του συντρόφου σας και μην παίζετε μαζί του. Αποφύγετε να συζητήσετε το βράδυ τα κρίσιμα θέματα της σχέσης σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ίσως πολλοί από εσάς να έχουν την ανάγκη να ξεκαθαρίσουν κάποιες καταστάσεις στη σχέση τους, αδιαφορώντας για τα αποτελέσματα.

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα η διάθεσή σας, θα σας επιτρέψει να πλησιάσετε περισσότερο το σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας ας εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι πλανητικές επιδράσεις σήμερα, αναμένονται έντονες για εσάς. Το άγχος σας αποδυναμώνει και σας κάνει επιρρεπείς σε συγκρούσεις με το σύντροφο. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σημερινή μέρα, απαιτεί θυσίες προς τον ερωτικό σας σύντροφο. Μην παρασύρεστε σε υπερβολές που μπορούν να γίνουν αιτία για καυγάδες.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι επιθυμίες σας θα βρίσκονται σε έξαρση και ίσως να είναι για αρκετούς από εσάς ένα διάστημα σεξουαλικής και συναισθηματικής ανανέωσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Συμπεριφερθείτε όσο το δυνατόν πιο φιλικά προς το σύντροφό σας. Αναγνωρίστε τα προτερήματά του και δείξτε του την αγάπη σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Η ανάγκη που θα έχετε να απαλλαχθείτε από ένα είδους «πατρονάρισμα» θα πρέπει να ελεγχθεί για να μην φέρει την οριστική ρήξη στο δεσμό σας.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990