Ζώδια 24/4/2024


ΤΕΤΑΡΤΗ 24/4

ΚΡΙΟΣ
Μία καλή ημέρα που θα σας επιτρέψει να νιώσετε ιδιαίτερα άνετα με το περιβάλλον, που θα υποστηρίξει τις προσπάθειές σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Να είστε προσεχτικοί στις μετακινήσεις σας και ιδιαίτερα στην οδήγηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Εξωτερικεύστε άφοβα συναισθήματα και επιθυμίες και αισθανθείτε την υποστήριξη των ανθρώπων που σας περιβάλλουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πιθανόν κάποιοι από εσάς, να θελήσουν να επικοινωνήσουν με κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο που όμως βρίσκεται μακριά τους αυτή την περίοδο.

ΛΕΩΝ
Μην παρασύρεστε σε υπερβολές που μπορούν να γίνουν αιτία για να διαλυθεί η σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μην παρασυρθείτε σε υπερβολές δαπανώντας περισσότερα χρήματα απ’ όσα πραγματικά χρειάζονται και μην ανακατευθείτε στη διαχείριση των χρημάτων του συντρόφου σας.
www.provlepseis.gr 14990 ΜΙΧΑΗΛΟΥ


ΖΥΓΟΣ
Προσγειωθείτε στην πραγματικότητα και μην κάνετε σχέδια που γνωρίζετε πως είναι αδύνατον να εκπληρωθούν αυτή την εποχή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Για να κατακτήσετε μία ανώτερη κοινωνική και επαγγελματική θέση, θα χρειαστεί να εργαστείτε ακόμη περισσότερο, ακολουθώντας πάντα ένα πρόγραμμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σημερινή μέρα, θα υποστηρίξει, όσους έχουν θέσει στόχους στη ζωή τους, ενώ σας υπόσχεται ευχάριστες στιγμές με την παρέα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μην υποχωρείτε μπροστά στις δυσκολίες που σας παρουσιάζονται δίνοντας την ευκαιρία σε κάποιους που παραμονεύουν να σας σχολιάσουν αρνητικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Προσπαθήστε να είστε σίγουροι για τις επιλογές σας και ιδιαίτερα για κάποιες αγορές που θέλετε να κάνετε, ώστε να μην μετανιώσετε αργότερα.

ΙΧΘΥΣ
Θα είστε αρκετά πιο ευέλικτοι σήμερα στις καταστάσεις, ενώ η λογική σας φαίνεται πως θα σας βοηθήσει σημαντικά στα καθημερινά σας ζητήματα.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990