Ζώδια 26/4/2024


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/4

ΚΡΙΟΣ
Μην είστε και τόσο σίγουροι για τις ιδέες σας, πιστεύοντας πως δεν υπάρχουν σωστότερες. Προσπαθήστε να είστε ευέλικτοι, ιδιαίτερα εάν πρέπει να πάρετε αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Συναισθηματικές επιδράσεις και ευχάριστες συναντήσεις – συζητήσεις κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας. Όσο για τη νύχτα… θα περάσετε υπέροχα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα θα καταφέρετε να συνδυάσετε την εργασία με τις υποθέσεις της καρδιάς σας και τα προσωπικά σας ζητήματα περίφημα, χωρίς να αφήσετε κανέναν παραπονούμενο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Βλέποντας λίγο πιο μακριά από τα συνηθισμένα τις εξελίξεις, θα κατανοήσετε τα πάντα για την πορεία της οικονομίας  τους επόμενους μήνες.

ΛΕΩΝ
Κάθε μορφή συνεργασίας θα αποδώσει τώρα, αρκεί να γνωρίζετε καλά τους άλλους και να έχετε από πριν θέσει όρους στη συμφωνία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Φροντίστε σήμερα περισσότερο τη διατροφή σας, αποφεύγοντας κάθε φαγητό που πιστεύετε πως σας πειράζει και διαθέστε χρόνο για την ξεκούρασή σας.

www.provlepseis.gr 14990 ΜΙΧΑΗΛΟΥ


ΖΥΓΟΣ
Θα πρέπει να εργαστείτε περισσότερο για να δείτε τους στόχους σας να εκπληρώνονται και αντισταθείτε όπως εσείς γνωρίζετε απέναντι στις δυσκολίες των καιρών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μην επηρεάζετε τη γνώμη σας σε θέματα επενδύσεων ακούγοντας διάφορα χρηματιστηριακά και άλλα σενάρια, παρασύροντας τους μικροεπενδυτές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αποφύγετε κάθε παρασκηνιακή ενέργεια και μην δίνετε σημασία σε κάποια άτομα που σας προκαλούν με τη στάση τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Περισσότερη δράση θα αναλάβετε σήμερα θέλοντας να τακτοποιήσετε κάποιες εκκρεμότητες αλλά και για να δείξετε γι’ άλλη μία φορά τις ικανότητες και δυνατότητές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εκφράστε άφοβα τη γνώμη σας και προσπαθήστε να δείξετε στους άλλους τις προθέσεις σας. Επικοινωνία με το αγαπημένο σας πρόσωπο και ευχάριστες συναντήσεις.

ΙΧΘΥΣ
Αναπτύξτε τις απόψεις σας, αλλά μην γίνεστε εντελώς θεωρητικοί κουράζοντας τους συνομιλητές σας.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990