Ερωτικά Ταρώ 26/4/2024


Για Παρασκευή 26/4/2023

ΚΡΙΟΣ
Αν είστε αδέσμευτοι, κάποια φιλικά πρόσωπα που ενδιαφέρονται για την ευτυχία σας, φαίνεται να σας συστήσουν με κάποιο πρόσωπο.  

ΤΑΥΡΟΣ
Θα εκπλαγείτε από τη ζεστασιά και την τρυφερότητα, με την οποία ο σύντροφός σας θα σας εκδηλώσει αυτά που νιώθει. Ανταποδώστε αγάπη!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αντιμετωπίστε τις καταστάσεις που θα παρουσιαστούν με αισιοδοξία. Η αναζήτηση εμπειριών, θα έχει το ανάλογο κόστος στο συναισθηματικό σας κόσμο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αν η σχέση δοκιμάζεται απ’ την ένταση που υπάρχει μεταξύ σας, δεν αποκλείεται να είναι η αρχή της διαδικασίας του ξεκαθαρίσματος.

ΛΕΩΝ
Ο σύντροφός σας, ενδέχεται να προβάλλει κάποιες απαιτήσεις. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και βρείτε τρόπους να για τον προσεγγίσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σημερινή μέρα προβλέπεται να είναι ευχάριστη για την συντροφική ζωή. Πορεύεστε μαζί με τον άνθρωπό σας και εξελίσσεστε.

ΖΥΓΟΣ
Οι αδέσμευτοι Ζυγοί θα αναπτύξουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα αφυπνίσουν τα συναισθήματα και τις ερωτικές τους διαθέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σημερινή μέρα φαίνεται να φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το ενθουσιασμό και τη γοητεία σας έλκοντας καινούργια πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Για τους αδέσμευτους Τοξότες, οι νέες γνωριμίες τους βγάζουν από τα συναισθηματικά τους αδιέξοδα και τους γεμίζουν με αισιοδοξία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μοιραίες αισθηματικές συναντήσεις, θα σας επηρεάσουν θετικά ή αρνητικά. Περιορίστε κάθε ισχυρό συναίσθημα για να μην περιπλέξετε τα πράγματα.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα θα εκπέμπετε περισσότερη γοητεία. Οι ευκαιρίες για τη βελτίωση των αισθηματικών σας εμφανίζονται απρόσμενα και πρέπει να τις εκμεταλλευθείτε.

ΙΧΘΕΙΣ
Πιθανόν κάποιο πρόσωπο απ’ τον εργασιακό σας χώρο να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του. Ξεκαθαρίστε τα συναισθήματά σας και πράξτε ανάλογα.


Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990