Ερωτικά Ταρώ 1/5/2024

Ερωτικά Ταρώ 1/5/2024

Για Τετάρτη 1/5/2024


ΚΡΙΟΣ
Κάντε προσπάθειες για να ξεπεραστούν οι εντάσεις στη σχέση σας. Ορισμένοι, θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους σε μία καινούργια γνωριμία.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι μετακινήσεις σας, θα σας δώσουν της ευκαιρία να διαπιστώσετε το πόσο επιθυμητοί είστε, αν ενδιαφέρεστε εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ξεπεράστε αγαπητοί μου τους εγωισμούς σας και ελάτε κοντά στο σύντροφο. Κρατείστε το βράδυ ισορροπίες και μην ενδίδετε σε κόντρες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η σημερινή μέρα ευνοεί αισθηματικές συναντήσεις και έκφραση επιθυμιών. Εκδηλώστε την αγάπη σας. Θα βρείτε ανταπόκριση.

ΛΕΩΝ
Ο σύντροφος σας ζηλεύει και ίσως έχει δίκιο! Οι άτακτοι του ζωδίου σας καλά θα κάνουν να προσέχουν, καθώς ο κίνδυνος αποκαλύψεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αρμονικό το κλίμα ανάμεσα σε εσάς και το σύντροφό σας σήμερα. Αδράξτε την ευκαιρία για να ανανεώσετε τον έρωτά σας, εκφράστε άφοβα τα συναισθήματά σας.

ΖΥΓΟΣ
Η ιδιοσυγκρασία σας θα είναι ισχυρή και εμφανίζεστε κυριαρχικοί. Μην δημιουργείτε χωρίς κανένα ουσιαστικό λόγο  προβλήματα στο δεσμό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σχέση σας με το σύντροφο κινδυνεύει αν αφήσετε τις εντάσεις που μπορεί να ξεκινήσουν για ασήμαντους λόγους να σας απομακρύνουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στο ερωτικό σκηνικό που θα δημιουργηθεί στον κύκλο σας εσείς θα είστε πρωταγωνιστές. Ισχυρή θα είναι η επιθυμία σας να κατακτήσετε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Απομακρύνετε αρνητικές σκέψεις και μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Ο σύντροφός σας, έχει την ανάγκη να μοιραστεί μαζί σας πράγματα και στιγμές αγάπης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η κατάσταση σήμερα στον αισθηματικό τομέα για τους περισσότερους από εσάς θα είναι πολύ καλή. Αν είστε ελεύθεροι, κάποιες γνωριμίες θα σας συναρπάσουν.

ΙΧΘΕΙΣ
Σήμερα, οι συνθήκες τονώνουν τον αυθορμητισμό σας. Η αυτοπεποίθησή σας, σας κάνει τολμηρούς και διεκδικητικούς.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990