Ζώδια 1/5/2024

Ζώδια 1/5/2024

Ζώδια 1/5/2024

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα η αυτοέκφρασή σας, θα κυμανθεί σε καλά επίπεδα και θα σας βοηθήσει να εκφράσετε με άνεση και πειστικότητα τα συναισθήματά σας. Κατά κάποιο τρόπο, θα θέλετε να προσφέρετε ακόμη περισσότερα στην εργασία σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα εμφανιστείτε παρατηρητικοί και αποτιμητές της ανθρώπινης συμπεριφοράς καταγράφοντας τα όσα συμβαίνουν στο περιβάλλον σας. Η σημερινή μέρα διαταράσσει την συμβίωση σας με το σύντροφο καθώς γίνεται απρόβλεπτος και επιρρεπείς σε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το παρελθόν θα αποδειχθεί πολύτιμος σύμβουλος στις επαγγελματικές σας κινήσεις και αποφάσεις. Η μέρα συμβάλει θετικά στην αισθηματική σας ζωή. Οι ελεύθεροι δεχθείτε το φλερτάρισμα του περιβάλλοντός σας. Οι δεσμευμένοι αντισταθείτε…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα αναγεννηθείτε απ’ τις στάχτες σας και πάλι, αρκεί να δώσετε την ευκαιρία στον εαυτό σας να συσπειρώσει της δυνάμεις του. Η παρουσία κάποιων προβλημάτων στη σχέση σας, θα σας δώσει κάνει να σκεφτείτε πρακτικά απομακρύνοντας έστω και προσωρινά κάθε ίχνος ρομαντισμού.

ΛΕΩΝ
Οι νέες προοπτικές της καριέρας σας και ο σχεδιασμός που δρομολογείτε θα απαιτήσουν πολύ κόπο και προσπάθεια από μέρους σας. Μια γλυκιά νότα ρομαντισμού κυριαρχεί σε εσάς. Εκφραστείτε τρυφερά απέναντι στο σύντροφό σας, δείξτε του πόσο σημαντικός είναι για εσάς!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πιθανόν να χρειαστεί να προσφέρετε τη βοήθειά σας στους συνεργάτες σας. Συζητήσεις για πολιτικά και κοινωνικά θέματα θα σας βοηθήσουν να εκφράσετε τις ιδέες σας. Εκφράστε άφοβα τα συναισθήματά σας και προγραμματίστε τη μέρα σας να είναι όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη για εσάς και για τον ερωτικό σας σύντροφο.
www.provlepseis.gr 14990 ΜΙΧΑΗΛΟΥ


ΖΥΓΟΣ
Οι περισσότεροι από εσάς θα αναζητήσετε μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και αποφάσεων στα επαγγελματικά σας. Τα συναισθήματά σας είναι ακραία. Αναζητάτε την πλήρη αφοσίωση, αλλά εσείς πιθανόν να εκμεταλλεύεστε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στον επαγγελματικό τομέα θα είστε σε ετοιμότητα να επέμβετε όποτε το θεωρήσετε απαραίτητο. Αποφύγετε να κρίνετε συναδέλφους και υφισταμένους. Η σημερινή μέρα σας κάνει αυθόρμητους και φιλικούς βοηθώντας σας να προσεγγίσετε τον άνθρωπο που αφυπνίζει τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Διάφορα έξοδα για την διασκέδαση σας θα κάνετε σήμερα, ή ακόμη και για τα δικά σας άτομα. Πλησιάστε στοργικά το σύντροφο δείχνοντάς του πως ενδιαφέρεστε για τα προβλήματα που του έχουν παρουσιαστεί. Κάντε κάτι να τον ψυχαγωγήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα περάσετε ευχάριστα σήμερα με τους άλλους, καθώς θα έχετε την υποστήριξή τους για να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και πράγματα που σας ικανοποιούν. Η επανάληψη των καθημερινών ασχολιών και οι υποθέσεις ρουτίνας έχουν κουράσει εσάς και τον ερωτικό σας σύντροφο. Στηρίξτε ο ένας τον άλλον με αγάπη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και αποφύγετε να ακολουθήσετε αποφάσεις της στιγμής στη δουλειά σας. Οι πλανητικές θέσεις διαταράσσουν τη σχέση σας με το σύντροφο. Προκαλούνται διαφωνίες μαζί του και αποκαλύπτει τις ανταγωνιστικές του διαθέσεις.

ΙΧΘΥΣ
Φερθείτε λογικά στις περιστάσεις και δείξτε την υπομονή σας. Μόνο εάν ακολουθήσετε αυτή τη συμβουλή ο χρόνος θα εργαστεί για εσάς. Κατά τη διάρκεια της μέρας περιορίστε κάθε κτητικό συναίσθημα και διώξετε κάθε πιθανή και αβάσιμη υποψία για το σύντροφό σας.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990