Ζώδια 30/4/2024


Ζώδια 30/4/2024 


ΚΡΙΟΣ
Η άμεση και έντονη επαφή σας με τις βαθιές αλήθειες που σχετίζονται με τον εσωτερικό σας εαυτό και το υποσυνείδητο δονούν σήμερα την ύπαρξή σας. Πλησιάστε τον ερωτικό σας σύντροφο εάν θέλετε να διατηρήσετε την σχέση. 

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά στον/στην αγαπημένο/η σας. Μαζί, θα νοσταλγήσετε παλιές όμορφες στιγμές που μπορείτε να ξαναζήσετε. Προσπαθήστε να θέσετε κάποιον έλεγχο στα οικονομικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σκέψεις, επαφές και συζητήσεις θα υπάρξουν αρκετές στη δουλειά σας. Εσείς όμως θα πρέπει να είστε ευέλικτοι για να δεχτείτε και τις απόψεις που θα ακούσετε. Οι πλανητικές θέσεις δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό για να εξελιχθούν κάποιες απρόβλεπτες και ευνοϊκές εξελίξεις στα αισθηματικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μην χαθείτε σε λεπτομέρειες που δεν έχουν και τόσο μεγάλη αξία, καθώς προέχει να δείτε τα πράγματα σφαιρικά και να κρίνετε όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικά γίνεται. Η αισθηματική σας ζωή περνά μία παροδική κρίση. 

ΛΕΩΝ
Περάστε ευχάριστα το βραδύ με το σύντροφο. Το καλό φαγητό, η ατμόσφαιρα και η συμπεριφορά σας φέρνουν και πάλι τη σχέση σας σε καλά επίπεδα. Κέρδη θα προκύψουν απ’ τα συναλλαγές σας, ενώ μπορείτε να επιτύχετε και περισσότερες οικονομικές διευκολύνσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Διάφορα προβλήματα στο σπίτι, αλλά και στη δουλειά θα προκύψουν σήμερα, και σ’ αυτά ευθύνεστε και εσείς, εφόσον δεν ξεκαθαρίσατε κάποια πράγματα νωρίτερα. 
www.provlepseis.gr 14990 ΜΙΧΑΗΛΟΥ


ΖΥΓΟΣ
Δείξτε φιλική συμπεριφορά απέναντι στους υφισταμένους σας και σε όσα άτομα σας προσφέρουν την βοήθειά τους και αποφύγετε τους υπαινιγμούς. Ασχοληθείτε με την πνευματική δραστηριότητα και ψυχαγωγία μαζί με το σύντροφό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κατά τα διάρκεια της σημερινής ημέρας θα έχετε τη διάθεση να αναλάβετε επιπλέον επαγγελματικές υποχρεώσεις. Τα συναισθήματά σας, θα σας αναγκάσουν να κλειστείτε στον εαυτό σας. Επανεξετάστε τη σχέση σας και δείτε αν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καθυστέρηση ενδέχεται να υπάρξει στις συναλλαγές σας φέρνοντας σας σε αντιπαράθεση με συνεργάτες και πελατεία. Οι πλανήτες αφυπνίζουν τα συναισθήματά σας φέρνοντας θετική επίδραση στην αισθηματική σας ζωή. Προσέξτε τον τρόπο της έκφρασής σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα έχετε τη διάθεση να προσφέρετε ακόμη περισσότερα στην εργασία σας. Δεν θα πρέπει να αφήσετε τις οικονομικές ή ακόμα και τις επαγγελματικές σας ανασφάλειες και αντιξοότητες να αλλάξουν τη στάση σας απέναντι στο σύντροφό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η διάθεση σας, σας οδηγεί σε αισθηματικές περιπέτειες. Τα προβλήματα σταδιακά ξεπερνιούνται και εσείς κερδίζετε όλο και περισσότερους θαυμαστές. Εκφράστε τις ιδέες σας και κάθε αντίληψη που έχετε στους φίλους σας.  Κάποιοι από εσάς θα έχουν ευχάριστά νέα από κάποιο άτομο που βρίσκεται μακριά τους.

ΙΧΘΥΣ
Ίσως να ήρθε η ώρα για αρκετούς από εσάς να ανατρέψουν κάποια σχέδιά τους και να αναπροσαρμόσουν τους στόχους τους σύμφωνα με τις επιταγές της εποχής. Εξαιρετικά έντονη ημέρα! 

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990