Ερωτικά Ταρώ 30/4/2024

Ερωτικά Ταρώ 30/4/2024

Ερωτικά Ταρώ 30/4/2024


ΚΡΙΟΣ
Πιθανόν να γοητευθείτε άλλοι από κάποιο πρόσωπο που προέρχεται απ’ την εργασία τους και άλλοι από κάποιο άτομο που τους παρέχει τις υπηρεσίες του.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα στοιχεία μιας παλαιότερης σχέσης εισβάλλουν στη μνήμη σας διαταράσσοντας την ερωτική σας ζωή. Ελέγξτε τα συναισθήματά σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αναγκάζεστε να κάνετε υποχωρήσεις προς το σύντροφο και τις απαιτήσεις του. Αποφύγετε να ανακατευτείτε με τα οικονομικά του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θαυμάσια ημέρα για τα ερωτικά σας! Εκμεταλλευθείτε φίλοι μου τις διαθέσεις σας και διασκεδάστε με τον αισθηματικό σας σύντροφο.

ΛΕΩΝ
Οι περισσότεροι θα έχετε αισθηματικές φύσεως συναντήσεις. Αποφύγετε να σκέφτεστε συνεχώς το απρόσμενο γιατί θα προκύψουν αναστατώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η συναισθηματική καταπίεση που προέρχεται από το σύντροφο και από εσάς τους ίδιους, σας οδηγεί σε περιττά έξοδα και απρόσμενες συμπεριφορές.

ΖΥΓΟΣ
Η θέλησή σας να δραστηριοποιηθείτε στον έρωτα τομέα, σας βοηθά να εκδηλώσετε τα αισθήματά σας και να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σημερινή μέρα θα φέρει στη ζωή σας εντυπωσιακές γνωριμίες. Αποφύγετε να επενδύσετε συναισθηματικά σε ασταθή πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εάν αναζητήσετε την ανεξαρτησία σας από τον σύντροφο σας, θα πρέπει να γνωρίζετε πως θα πληρώσετε και το ανάλογο τίμημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Προσέξτε πως συμπεριφέρεστε και περιορίστε στο ελάχιστο τις ιδιοτροπίες σας εάν δεν θέλετε να απομακρύνετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Από μία καινούργια και διαφορετική οπτική γωνία θα πρέπει να προσεγγίσετε την αισθηματική σας ζωή για να αντιμετωπίσετε τις ανασφάλειες σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Κυριαρχείστε από τα ίδια σας τα συναισθήματα. Αναζητάτε το ερωτικό πάθος και εκδηλώνετε έναν υπέρμετρο ενθουσιασμό.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990