Ερωτικά Ταρώ 3/5/2024

Ερωτικά Ταρώ 3/5/2024

Για Παρασκευή 3/5/2023


ΚΡΙΟΣ
Οι δεσμευμένοι, γκρεμίζετε το φρούριο που είχατε κτίσει και είχατε απομονωθεί από το σύντροφό σας. Η ερωτική σας ζωή γίνετε συντροφική και αρμονική.  

ΤΑΥΡΟΣ
Η μέρα σας κάνει να αναζητάτε μία καλύτερη επικοινωνία με τον σύντροφο. Ο ερωτισμός σας θα είναι έντονος και το σεξ-απήλ σας πολύ  υψηλό!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι σημερινές συνθήκες, σας ωθούν σε μία επαναστατική πορεία που πρέπει να ακολουθήσετε στην ερωτική σας ζωή. μην δραματοποιείτε τις καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με συνειδητές προσπάθειες καλείστε να επουλώσετε τις συναισθηματικές πληγές του συντρόφου σας. Οι προσπάθειες σας θα φέρουν επιθυμητά αποτελέσματα.

ΛΕΩΝ
Αν η σχέση σας έχει ανάγκη από μία ανανέωση, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για ν’ αποφασίσετε ένα ταξίδι αναψυχής μαζί με τον αγαπημένο / η σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είστε ευαίσθητοι και συναισθηματικοί και αναζητάτε ασφάλεια. Τα συμβάντα σήμερα συνωμοτούν και σκηνοθετούν ότι καλύτερο για τη σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ
Ένα πρόσωπο από το παρελθόν που έχετε αρκετό καιρό να δείτε, επανεμφανίζετε στη ζωή σας με διαθέσεις μάλλον διαφορετικές απ’ τις δικές σας. Φερθείτε με σύνεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο έρωτας σας βοηθά να βρείτε τον πραγματικό σας εαυτό. Εκφράζεστε, αποκαλύπτετε τα θέλω σας και τολμάτε να ζήσετε και να μοιραστείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Προσέξτε την ερωτική σας συμπεριφορά απέναντι σε πρόσωπα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Ίσως να σας παρεξηγήσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μία ρομαντική ημέρα για εσάς τους ερωτευμένους Αιγόκερους. Τολμήστε να εκδηλώσετε τον έρωτά σας, ο σύντροφος θα σας ανταμείψει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ένα τηλεφώνημα ίσως ανατρέψει τα δεδομένα της συναισθηματικής σας ζωής. Ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά κάποιας αμφίβολης πρότασης.

ΙΧΘΕΙΣ
Σήμερα θα ενδιαφερθείτε για την εξωτερική σας εμφάνιση και το ντύσιμό σας. Η γοητεία που θα ασκείτε στους άλλους δεν θα περάσει απαρατήρητη.


Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990