Ζώδια 3/5/2024

Ζώδια 3/5/2024

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3/5


ΚΡΙΟΣ
Οι προσπάθειες που θα καταβάλετε στη δουλειά σας θα πρέπει να είναι σωστά εστιασμένες στους στόχους σας. Αποστασιοποιηθείτε απ’ τα προβλήματα που εισβάλλουν στη σχέση. Φροντίστε να δείξετε αισιοδοξία και παρακινήστε και το σύντροφό σας να τα δει θετικά.

ΤΑΥΡΟΣ
Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να υπερεκτιμήσετε τις επαγγελματικές σας δυνατότητες. Περιορίστε σήμερα τις ανασφάλειές σας. Πλησιάστε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, αφεθείτε ελεύθεροι και όλα θα πάνε καλά μεταξύ σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αποφύγετε να αναλάβετε σημαντικές υποθέσεις καθώς θα υπάρξει αναποδιά και διάφορα εμπόδια. Μην απομακρύνετε τον αγαπημένο σας με τη ψυχρή σας στάση και την απόμακρή σας συμπεριφορά. Κάντε προσπάθειες για την αναθέρμανση του δεσμού σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αν δεν είστε διατεθειμένοι εσείς, ή ο σύντροφος να δώσετε κάποια ευκαιρία στη σχέση σας, θα φτάσει η στιγμή που θα τραβήξετε διαφορετικούς δρόμους. Να είστε προσεχτικοί στα οικονομικά σας και μην παρασύρεστε σε αγορές που δεν σας χρειάζονται.

ΛΕΩΝ
Προσπαθήστε να εκτιμήσετε καλά τις καταστάσεις πριν προχωρήσετε σε αποφάσεις. Μιλήστε με το σύντροφο και δείξτε του το ενδιαφέρον σας για τα προβλήματά του. Φροντίστε να μην προβάλλετε εγωισμούς χωρίς καμία ουσιαστική αιτία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έχετε την αίσθηση ότι θα πρέπει να συγκροτηθείτε για να γίνει κάτι αξιόλογο στην αισθηματική ζωή. Οι ελπίδες σας είναι βέβαιο πως θα σας στηρίξουν. Οι επαγγελματικές σας δραστηριότητες φαίνεται να αποδίδουν σήμερα αυξημένα κέρδη.
www.provlepseis.gr 14990 ΜΙΧΑΗΛΟΥ


ΖΥΓΟΣ
Κάποιες κοινωνικές σας υποχρεώσεις φαίνεται πως θα είναι στο επίκεντρο της σημερινής σας ημέρας. Σήμερα οι περισσότεροι Ζυγοί θα δεχτούν ανοιχτές ερωτικές προκλήσεις. Μην αναμείξετε το χώρο της δουλειάς με τα αισθηματικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κάποια πρόσωπα θα βρεθούν σήμερα δίπλα σας για να σας βοηθήσουν με την παρουσία τους να ξεπεράσετε μικροπροβλήματα. Εκφράστε τον συναισθηματικό σας κόσμο. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα θα είναι μια πολύ καλή ημέρα για τους περισσότερους από εσάς που θα θελήσουν να εκφράσουν τα συναισθήματά τους. Ο υπερβολικός ενθουσιασμός ενδέχεται να σας οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα και αποφάσεις στη δουλειά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έμφαση δίνεται στο αντίθετο φύλλο και σε θέματα συναισθηματικής φύσης, τα οποία παίζουν καθοριστικό ρόλο. Εξωτερικεύστε τις επιθυμίες σας. Οι επιχειρήσεις απαιτούν θάρρος αλλά και εντιμότητα για να κρατηθούν στην πορεία του χρόνου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Προγραμματίστε τις δουλειές σας και φροντίστε να εισπράξετε και κάποια χρήματα που σας χρωστούν. Οι πλανητικές θέσεις, φαίνεται να σας δημιουργούν προβλήματα αισθηματικής φύσης. Αποφύγετε τις φιλονικίες ή τους καυγάδες με το σύντροφό σας.

ΙΧΘΥΣ
Η σημερινή ημέρα θα είναι γεμάτη από έξοδα αλλά μην ανησυχείτε εφόσον θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε με σχετική άνεση. Το άγχος σας για τα οικονομικά και για τα επαγγελματικά σας ζητήματα, σας απομακρύνει από το σύντροφό σας και σας κάνει να κλειστείτε στον εαυτό σας.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990