Ερωτικά Ταρώ 7/5/2024

Ερωτικά Ταρώ 7/5/2024

Για Τρίτη 7/5/2024


ΚΡΙΟΣ
Η απόσταση ανάμεσά σας συνεχώς και μεγαλώνει και οδηγείστε σε επιλεκτική απομόνωση. Βρείτε τρόπο να πλησιάσετε ο ένας τον άλλον.

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα θα βρεθείτε σε αρμονία με το σύντροφό σας, εκπέμποντας στην ίδια συχνότητα και οι δύο. Βρείτε λύσεις για τα προβλήματα που σας απομακρύνουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η πηγαία ανάγκη που αισθάνεστε για να εκφράσετε τα εσώψυχά σας, αποδεικνύονται εποικοδομητική για την πορεία της σχέσης σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Εάν δεν θέλετε ο δεσμός σας να περάσει από ένα μακρύ στάδιο δοκιμασιών, θα πρέπει να διατηρήσετε προς το σύντροφό σας μια πιο ελαστική συμπεριφορά.

ΛΕΩΝ
Εάν είστε σε αναζήτηση συντρόφου, κάποιο άτομο θα έλξει το ενδιαφέρον σας. Μία παρόρμηση ενδέχεται να σας οδηγήσει στη δημιουργία εφήμερων δεσμών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με κανένα τρόπο δεν θα πρέπει τα προβλήματα της δουλειάς και τα οικονομικά να επηρεάσουν τη συμπεριφορά σας προς το σύντροφο.

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα η σχέση σας δοκιμάζετε και προβλήματα του παρελθόντος φαίνεται να επανεμφανίζονται κάνοντας πολύ δύσκολη την αρμονική συνύπαρξη μεταξύ σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα, ενδέχεται να προκύψουν κάποιες συγκρούσεις μεταξύ σας που θα προέρθουν απ’ τα συμπτώματα ζήλιας του αγαπημένου σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι περισσότεροι από εσάς θέλουν να απελευθερωθούν απ’ ότι και όποιον τους έχει αισθηματικά τελματώσει. Σας περιμένουν καινούργιες γνωριμίες. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις για αισθηματικά ζητήματα καθώς σήμερα θα είστε φορτισμένοι και θα βλέπετε τα πράγματα εντελώς υποκειμενικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με πολλή σοβαρότητα αντιμετωπίσετε την πορεία του δεσμού σας. Έχετε τη διάθεση να ξεπεράσετε τις τυχόν αντιπαραθέσεις και να κάνετε μια νέα αρχή.

ΙΧΘΕΙΣ
Οι συνθήκες επηρεάζουν αρνητικά τα συναισθήματά σας. Η συμπεριφορά σας προς το σύντροφο μπορεί να μην του προκαλέσει τάσεις φυγής απ’ τη σχέση.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990