Ζώδια 7/5/2024

Ζώδια 7/5/2024

Ζώδια 7/5/2024

ΤΡΙΤΗ 7/5


ΚΡΙΟΣ
Απομακρύνετε με τον τρόπο σας τους τρίτους και τα σχόλιά τους απ’ την αισθηματική σας ζωή. Η μέρα σας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις! Πνεύμα φιλικό και αρκετά δημιουργικό θα επικρατήσει στον επαγγελματικό σας χώρο βοηθώντας σας ουσιαστικά να επιτύχετε κάποιες αλλαγές στην ενασχόλησή σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Η ζωτικότητά σας σήμερα θα κυμανθεί σε σχετικά καλά επίπεδα και θα σας βοηθήσει να αναλάβετε τους ρόλους σας. Εκδηλώστε στα σύντροφό σας όλη την αγάπη και την καλή σας διάθεση προς εκείνον! Το τελευταίο διάστημα τον έχετε παραμελήσει και αυτό θα του δώσει χαρά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα έχετε την εσωτερική δύναμη για να αλλάξετε ότι θεωρούσατε φθαρτό και να δημιουργήσετε κάτι νέο. Αν ελπίζετε στην εκπλήρωση κάποιων συναισθηματικών σας ονείρων, δίνονται σήμερα ευκαιρίες στους περισσότερους από εσάς που δεν θα ξέρουν ποια να επιλέξουν!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ενδιαφερθείτε για τη σχέση σας και κάντε οτιδήποτε κρίνετε απαραίτητο για την ανανέωσή της. Εκδηλώστε την αγάπη σας. Να είστε προσεχτικοί στις συναλλαγές. Μία ημέρα που θα θέλετε να ξοδέψετε περισσότερα απ’ ότι συνήθως.

ΛΕΩΝ
Ο αυθορμητισμός σας θα σας βοηθήσει αρκετά για να πλησιάσετε τους άλλους που θα διαπιστώσουν σύντομα το πόσο αγαπητοί είστε. Σχέσεις και καινούργιες γνωριμίες πιθανόν με άτομα μικρότερης ηλικίας ενδέχεται να αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια της μέρας στους περισσότερους του ζωδίου σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το άγχος και η καταπίεση σύντομα θα προκαλέσουν συγκρούσεις. Ρομαντική η ατμόσφαιρα σήμερα ανάμεσα σε εσάς και στον/στην αγαπημένο/η. Μικροδωράκια και εκπλήξεις θα συμβάλλουν στην ανανέωση του ερωτικού σας δεσμού.

ΖΥΓΟΣ
Η διάθεσή σας, σας παροτρύνει να βρείτε τρόπους να εξωτερικεύσετε με τον καλύτερο τρόπο τα συναισθήματα και τις ερωτικές σας επιθυμίες. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις ενδέχεται να σας οδηγήσουν σε προσωρινό αδιέξοδο καθώς οι αποφάσεις σας δεν θα διακρίνονται ούτε για την αποτελεσματικότητά τους ούτε και για τον σταθερό τους χαρακτήρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δείξτε προσοχή στις συναλλαγές σας και στα οικονομικά σας συμφέροντα και μην αφήνετε «ανοιχτούς» λογαριασμούς σε άτομα που δεν εμπιστεύεστε. Τη σημερινή μέρα θα θελήσετε να απολαύσετε όλες της τις στιγμές. Καλό θα είναι να μην είστε απαιτητικοί προς τον άνθρωπο που σας συντροφεύει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η μέρα είναι καλή για να ενδιαφερθείτε για την εξωτερική σας εμφάνιση. Η γοητεία που θα ασκείτε στους άλλους δεν θα περάσει απαρατήρητη. Ίσως να ήρθε η εποχή για να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα στις προσωπικές σας σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι δυσκολίες που θα παρουσιαστούν σήμερα θα προέρθουν απ’ τους άλλους. Επιλέξτε ποια άτομα θα είναι κοντά σας και ποια είναι επιζήμια. Διασκεδάστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και με τους φίλους σας ή προσφέρετε τη σημερινή βραδιά στον άνθρωπο που επιθυμείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μην μεταφέρετε τα προβλήματα της δουλειάς στους δικούς σας ανθρώπους. Σε κάποιους από εσάς άνθρωποι από το παρελθόν μπορεί να εμπλακούν ξανά στην αισθηματική σας ζωή μετά από μία απρόβλεπτη συνάντηση σήμερα μαζί τους.

ΙΧΘΥΣ
Σήμερα είναι πολύ πιθανόν κάποιο άτομο απ’ το επαγγελματικό ή ευρύτερα κοινωνικό σας περιβάλλον να έλξει το ενδιαφέρον σας. Η σημερινή μέρα θα στρέψει το ενδιαφέρον σας σε οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα που θα πρέπει να τα τακτοποιήσετε με τη βοήθεια άλλων.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990