Ερωτικά Ταρώ 8/5/2024

Ερωτικά Ταρώ 8/5/2024

Για Τετάρτη 8/5/2024


ΚΡΙΟΣ
Οι εσωτερικές εντάσεις και των δύο, φαίνεται να σας οδηγούν στο να διυλίζετε τα πάντα και να εκφράζετε ο ένας στον άλλον παράπονα και δυσαρέσκεια.

ΤΑΥΡΟΣ
Προσέξτε να μην γίνετε παρορμητικοί και πείσμονες στις ιδέες σας. Η στάση σας μπορεί να προκαλέσει το σύντροφο και να κλονίσει το δεσμό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα με την πρώτη ματιά φίλοι μου ερωτεύεστε! Πετάτε στα σύννεφα, εκφράζεστε και δεν σας ενδιαφέρει το αύριο της αισθηματικής σας ζωής. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πιθανόν να προκύψουν κάποια εμπόδια και καθυστερήσεις από κάποιες δουλειές στη σημερινή σας συνάντηση με τον αγαπημένο σας.

ΛΕΩΝ
Αποφύγετε τον διάλογο με το σύντροφο πάνω σε σοβαρά θέματα που σας απασχολούν. Χαλαρώστε και προτιμήστε την ψυχαγωγία από μία βαριά συζήτηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σημερινή μέρα αποδεικνύετε ευνοϊκή. Οι αδέσμευτοι έχουν μεγάλες πιθανότητες να γνωρίσουν το ταίρι τους. Οι δεσμευμένοι θα περάσουν ευχάριστα.

ΖΥΓΟΣ
Οι αδέσμευτοι πιθανόν να μην στεριώνετε με καμία γνωριμία, ακόμα κι αν μοιάζει πολλά υποσχόμενη αρχικά. Μην ελπίζετε να βρείτε όλα όσα ζητάτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ευχάριστες και ερωτικές στιγμές θα σας χαρίσει η σημερινή μέρα. Τα αισθηματικά προβλήματα ξεπερνιούνται και εσείς ξεκινάτε δεσμούς με νέες γνωριμίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τη σημερινή μέρα παρουσιάζεστε ερωτικοί, φλογεροί και γεμάτοι πάθος. Προικισμένοι με συναισθηματική ειλικρίνεια και εκδήλωση ψυχής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η κατάσταση σήμερα στον αισθηματικό τομέα για αρκετούς από εσάς θα είναι πολύ καλή. Αν είστε ελεύθεροι, κάποιες απρόοπτες γνωριμίες θα σας συναρπάσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πολλές γοητευτικές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες σας αναστατώνουν! Δύσκολα όμως κάποιο ή κάποια πρόσωπα θα κερδίσουν την εμπιστοσύνη σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Εκμεταλλευθείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται για να βρεθείτε με τον αγαπημένο/η σας. Ανταλλάξετε απόψεις και περάστε ευχάριστα.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990