Ζώδια 8/5/2024

Ζώδια 8/5/2024

Ζώδια 8/5/2024

ΤΕΤΑΡΤΗ 8/5


ΚΡΙΟΣ
Σήμερα οι κινήσεις και οι σκέψεις σας θα επηρεαστούν περισσότερο από την παιδική σας ηλικία και κάποια βιώματα. Η μέρα είναι εξαιρετική για την αισθηματική σας ζωή! Η αισιοδοξία που θα σας διακρίνει σας επιτρέπει να κάνετε σχέδια για το δεσμό σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι περισσότεροι εμφανίζονται εκδηλωτικοί προς το σύντροφό τους θέλοντας να ξεπεραστούν τα προβλήματα και οι αντιθέσεις που υπήρξαν στη σχέση τους. Ξεχάστε κάθε είδους πρόβλημα και βγείτε απ’ το «καβούκι» σας δυναμικοί όπως πάντα για να αναλάβετε τις καινούργιες σας υποχρεώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η στάση σας σήμερα διαμορφώνετε ανάλογα με τα συναισθήματα της στιγμής. Προσέξτε να μην επηρεάσετε αρνητικά και το ταίρι σας. Κέρδη από επενδύσεις ή ακόμα και έσοδα από παλαιότερες συνεργασίες κομίζει η σημερινή μέρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η αυτοπεποίθησή σας, σας βοηθά να προσεγγίσετε στόχους και πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν. Απρόσμενα συναισθηματικοί εμφανίζεστε σήμερα ξαφνιάζοντας το σύντροφο με εκδηλώσεις αγάπης και τρυφερότητας.

ΛΕΩΝ
Οι πλανητικές όψεις φαίνεται να επηρεάζουν αρνητικά την αισθηματική σας ζωή δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σας με τον σύντροφο. Οι προοπτικές για να σταθεροποιήσετε το εισόδημά σας θα είναι αρκετές σήμερα. Το θέμα είναι αν θα μπορέσετε να διαχειριστείτε σωστά τα χρήματά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Όσο και σταθεροί και αν είστε θα πρέπει να προχωρήσετε σύντομα σε κάποιες αλλαγές σε σχέση με τα επαγγελματικά σας σχέδια πριν χάσετε το τρένο της εξέλιξης. Οι περισσότεροι θα θέλουν να προσφέρουν ευχάριστες στιγμές στα αγαπημένα τους πρόσωπα και να ζήσουν ιδιαίτερες στιγμές με το σύντροφό τους.

ΖΥΓΟΣ
Τελικά το χρήμα έρχεται προς τα εσάς αυτή την περίοδο. Σήμερα θα ευνοηθείτε οικονομικά μέσω των άλλων και ιδιαίτερα απ’ το σύντροφό σας. Αποστασιοποιηθείτε απ’ τα προβλήματα των γύρω σας για να μην επηρεαστείτε. Το βράδυ εξωτερικεύστε συναισθήματα και επιθυμίες προς το αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Απομακρύνεστε από επιπόλαια φλερτ που δεν σας ικανοποιούν. Γνωρίζετε καλά πως αναζητάτε σχέσεις που αντέχουν στη δοκιμασία του χρόνου. Περίεργες σκέψεις και ανορθόδοξες αντιλήψεις είναι δυνατόν να κυριαρχήσουν κάποιες ώρες τις μέρας καθώς και αδικαιολόγητες φοβίες που πρέπει να τις ξεπεράσετε το συντομότερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καλό θα είναι να είστε προσεχτικοί σε όσα συμβαίνουν γύρω σας ή ακόμη και στα λόγια κάποιων που κάποτε δεν τα πήρατε στα σοβαρά. Ο έρωτας και διασκέδαση θα σας αποτραβήξουν κάπως από την πραγματικότητα και θα βρεθείτε σε κάποιες καταστάσεις ονείρου και ψευδαίσθησης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα υπάρξει αυξημένη ευαισθησία με καθαρά οικογενειακές υποθέσεις και καθημερινές υποχρεώσεις. Τα συναισθήματά σας θα είναι έντονα και υπάρχουν προοπτικές για την εξέλιξη κάποιας αισθηματικής σχέσης. Οι ευκαιρίες που σας περιμένουν είναι αναπάντεχες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα θα έχετε εισβάλετε παρορμητικά στη ζωή των ατόμων που έλκουν το ενδιαφέρον σας. Η ερωτική σας ζωή κατευθύνετε από πάθη! Μια ευχάριστη συνάντηση στον επαγγελματικό σας χώρο θα σας βοηθήσει να αποδράσετε για λίγο από τα συνηθισμένα.

ΙΧΘΥΣ
Τα πάντα είναι σε διαρκή κίνηση. Δεν μπορείτε εσείς να σταματήσετε την ροή των καταστάσεων επειδή αρνείστε να συμβιβαστείτε με κάποιες καταστάσεις. Η αισθηματική σας ζωή περνά μία παροδική κρίση. Ο σύντροφός σας εμφανίζεται απόμακρος και εσείς χάσετε την ψυχραιμία σας.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990