Ερωτικά Ταρώ 9/5/2024

Ερωτικά Ταρώ 9/5/2024

Για Πέμπτη 9/5/2023


ΚΡΙΟΣ
Προσπαθήστε να καταλάβετε τις διαθέσεις του συντρόφου  σας. Μην ανοίξετε συζήτηση για κρίσιμα θέματα της σχέσης σας. Ας είστε και λίγο υποχωρητικοί.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον αγαπημένο σας. Η μέρα σας βοηθά να ζήσετε τον Έρωτα σε όλο του το μεγαλείο. Προβάλετε επιθυμίες!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι περισσότεροι, θα εισπράξουν κομπλιμέντα για την εξωτερική τους εμφάνιση. Εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις, για να βελτιώσετε τα αισθηματικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα, αντιμετωπίζετε από κοινού τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Η σχέση σας αναπτερώνεται δίνοντας εγγυήσεις για την μακρόχρονη πορεία της.

ΛΕΩΝ
Οι καταστάσεις σήμερα που αφορούν τα αισθηματικά σας, φαίνεται να σας πιέζουν να κάνετε κάποιες στιγμές πράγματα που δεν σας εκφράζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα εκπλαγείτε φίλοι μου από τη ζεστασιά και την τρυφερότητα του συντρόφου σας. Ανταποδώστε με όλη σας την αγάπη. Τα προβλήματα ξεπερνιούνται.

ΖΥΓΟΣ
Η σημερινή μέρα είναι για εσάς και το σύντροφό σας. Περάστε ευχάριστα, αδιαφορήστε για τα εμπόδια που αισθάνεστε και πορευθείτε μαζί του. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γοητευτικοί καθώς είστε και σήμερα προκαλείτε για άλλη μια φορά το ενδιαφέρον, το θαυμασμό μα και το φόβο στον άνθρωπο που σας συντροφεύει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αποφύγετε να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας ή να προσεγγίσετε ερωτικά τον σύντροφο γιατί θα απογοητευθείτε απ’ την απρόσιτη του στάση. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εμφανίζεστε ευαίσθητοι και ευάλωτοι. Οι αβάσιμες υποψίες που θα κυριαρχήσουν στην αισθηματική σας ζωή δεν θα πρέπει να επηρεάσουν τη σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα θα κάνετε ενδοσκοπήσεις και ενδέχεται να μπλοκάρετε την άμεση συναισθηματική σας έκφραση, περνώντας τον εαυτό σας από αυστηρή κριτική. 

ΙΧΘΕΙΣ
Τα αναπάντεχα που συνέβησαν στην αισθηματική σας ζωή, επηρέασαν τα συναισθήματά σας. Αφήστε το παρελθόν και δείτε με αισιοδοξία τη σημερινή μέρα.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990