Ζώδια 9/5/2024

Ζώδια 9/5/2024

Ζώδια 9/5/2024

ΠΕΜΠΤΗ 9/5


ΚΡΙΟΣ
Αυξημένες φαίνεται να είναι σήμερα οι πνευματικές και φιλοσοφικές σας αναζητήσεις στρέφοντας τις κουβέντες σας σε ένα άλλο επίπεδο. Δώστε περισσότερη προσοχή σ’ αυτά που καιρό προσπαθεί να σας πει ο σύντροφός σας. Αποφύγετε τις φιλονικίες το βράδυ το σύντροφό σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Ίσως να χρειαστεί να ανατραπούν κάποιοι στόχοι σας. Μην το βάζετε κάτω και εκτιμήστε τα σκαμπανεβάσματα και τα μαθήματα που μας δίνει η ζωή. Ίσως χρειαστεί να δείξετε την κατανόησή σας στον ερωτικό σας σύντροφο που είναι πιεσμένος. Η ψυχολογική σας κατάσταση θα είναι ανεβασμένη.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες που μπορεί να σας αφήσουν ανοιχτούς και ακάλυπτους στον χώρο σας. Η μέρα προσφέρετε για να οργανώστε ένα πάρτι έκπληξη. Οι πλανητικές όψεις σας αναστατώνουν συναισθηματικά και σας παρασύρουν σε υπερβολές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είστε σε καλή φόρμα στα αισθηματικά σας και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να φτιάξει η διάθεσή σας και να αυξηθεί η διάθεση για κάθε είδους ερωτικές περιπέτειες. Ξεπερνιούνται σταδιακά οι δυσκολίες που περάσατε τελευταία και έρχεται η ανταμοιβή των προσπαθειών σας.

ΛΕΩΝ
Συναισθήματα και εμπειρίες του παρελθόντος θα εμφανιστούν σήμερα μπροστά σας επηρεάζοντας τη στάση σας προς το περιβάλλον. Οι περισσότεροι από εσάς σήμερα θα έχουν μία τάση απομόνωσης. Οι προσωπικές σας σχέσεις θα κινδυνέψουν εάν δεν κρατήσετε την ψυχραιμία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο σύντροφος δυσαρεστημένος απ’ τη συμπεριφορά σας πιθανόν να κρίνει τις φιλίες σας. Μην δίνετε σημασία, αφήστε την μέρα να περάσει. Οι υλιστικές σας διαθέσεις γίνονται έντονες και σας παρασύρουν σε διάφορες αγορές.

ΖΥΓΟΣ
Θέλοντας να εξασφαλίσετε σιγουριά για το μέλλον θα ενδιαφερθείτε περισσότερο από άλλοτε για τα οικονομικά σας θέματα. Έχετε την επιθυμία να εκφραστείτε δημιουργικά και αναζητάτε κατά τη διάρκεια της μέρας μεγαλύτερες ικανοποιήσεις στον έρωτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η αυτοπεποίθησή σας θα σας βοηθήσει να αναλάβετε περισσότερες επαγγελματικές υποχρεώσεις και να διαπρέψετε στον χώρο. Οι συζητήσεις σας θα είναι ευχάριστες με τον ερωτικό σας σύντροφο. Σε πολλούς από εσάς η μέρα τους επιφυλάσσει εκπλήξεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα καθώς φαίνεται θα είστε κλεισμένοι στον εαυτό σας προχωρώντας σε προσωπικές σας έρευνες για κάποια θέματα που σας απασχολούν. Η σημερινή ημέρα προσφέρετε για να εκφράσετε τον εσωτερικό σας κόσμο να συναντήσετε φίλους και εραστές και να περάσετε ευχάριστες στιγμές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα ενδέχεται να σας απασχολήσει περισσότερο απ’  ότι συνήθως η θέση σας μέσ’ στο κοινωνικό σύνολο αδιαφορώντας για τα προσωπικά σας ζητήματα. Η έκφραση του συναισθημάτων του χαρακτήρα σας, ο τρόπος σας, η δυναμική σας παρουσία και η εμφάνισή σας, αποπνέει έναν ακαταμάχητο ερωτισμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα ενδέχεται να προκαλέσετε εντάσεις στον εργασιακό σας χώρο προκαλώντας με τη στάση σας τα άτομα που εργάζονται για λογαριασμό σας. Ίσως κατά τη διάρκεια της ημέρας να ερωτευτείτε ή να γοητευτείτε από κάποιον από το παρελθόν σας. Ένα μήνυμα αγάπης έρχεται.

ΙΧΘΥΣ
Διάφορες αναμνήσεις που σημάδεψαν τα βαθύτερα συναισθήματά σας, έρχονται στη σκέψη σας, διαφοροποιώντας την συμπεριφορά σας. Αρκετά καλή ημέρα θα είναι η σημερινή που η διάθεση σας θα είναι φιλική βοηθώντας σας να βρείτε μαζί με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας αρκετές λύσεις.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990