Ερωτικά Ταρώ 10/5/2024

Ερωτικά Ταρώ 10/5/2024

Για Παρασκευή 10/5/2023


ΚΡΙΟΣ
Οι αδέσμευτοι, θα έχουν κατά τη διάρκεια της μέρας αρκετές ευκαιρίες και προϋποθέσεις για να κάνουν ένα καινούργια ξεκίνημα στα αισθηματικά τους.

ΤΑΥΡΟΣ
Μην περιμένετε σήμερα να λυθούν οι παλαιότερες διαφορές σας. Ασκείται πίεση στον αγαπημένο σας με την αδικαιολόγητα κτητική σας διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μην είστε και πάρα πολύ κατηγορηματικοί, έστω και αν υπάρχει διαφορετική άποψη απ’ το ταίρι σας. Ψυχαγωγηθείτε μαζί του και με την παρέα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι καταστάσεις που παρουσιάζει η σημερινή μέρα, σας βοηθούν να βελτιώσετε το δεσμό σας. Όσο για τους αδέσμευτους, οι ευκαιρίες διαμέσου της παρέας δεν θα είναι και λίγες.

ΛΕΩΝ
Οι συνθήκες και τα γεγονότα σήμερα φαίνεται να επηρεάζουν αρνητικά την αισθηματική σας ζωή δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σας με τον σύντροφο. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δεν είναι σωστό να κουράζετε σήμερα το μυαλό σας με τα πως και τα γιατί σχετικά με τη συμπεριφορά του συντρόφου. Χαλαρώστε, και όλα θα βελτιωθούν.

ΖΥΓΟΣ
Η μέρα σας προικίζει με γοητεία και φέρνει ευχάριστες στιγμές το βράδυ με το σύντροφο. Πιστέψτε πως η τύχη σ’ αυτό τον τομέα είναι στο πλευρό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η περιφρόνηση των ορίων και του μέτρου από μέρους σας, μπορεί να σας παγιδεύσει σε συναισθηματικές απογοητεύσεις, χωρισμούς και μελαγχολία. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι καταστάσεις θα ανατρέψουν τη διάθεσή σας, φέρνοντας αρνητική επίδραση στη σχέση. Προσπαθήστε να μην κλονίσετε το δεσμό σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η επιθυμία σας για έρωτα και σεξ περνώντας οι ώρες κορυφώνεται. Δείξτε την αγάπη σας και ζήστε με το σύντροφο ευχάριστες στιγμές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στις σχέσεις σας με τους γονείς δεν θα πρέπει με κανένα τρόπο να μεταφέρετε προς τον ερωτικό σας σύντροφο.

ΙΧΘΕΙΣ
Καλό θα είναι σήμερα φίλοι μου, να διαχωρίσετε κάποια πράγματα μέσα σας που τα έχετε μπερδέψει με αποτέλεσμα να δημιουργείτε συναισθηματική σύγχυση.


Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990