Ζώδια 10/5/2024

Ζώδια 10/5/2024

Ζώδια 10/5/2024

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/5

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα θα υπάρξει σε αρκετούς από εσάς αυξημένη ευαισθησία. Οι ανασφάλειες θα σας ωθήσουν να τοποθετηθείτε αρνητικά προς το σύντροφο. Θα περάσετε ευχάριστα σήμερα το βράδυ με την οικογένειά σας αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο στη διάθεση των δικών σας ανθρώπων.

ΤΑΥΡΟΣ
Κάποιοι από εσάς θα σκεφτούν σήμερα να αποταμιεύσουν ένα μέρος των οικονομικών τους. Το ερωτικό σας πάθος και η τάση να κατακτήσετε σας οδηγεί στη σύναψη σχέσεων με άτομα που αναζητούν την περιπέτεια και όχι περαιτέρω δεσμεύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Κάποιοι απ’ τους συνεργάτες ίσως σήμερα να αθετήσουν μέρος των συμφωνιών τους. Καινούργιες αισθηματικές γνωριμίες δημιουργούνται για τους αδέσμευτους του ζωδίου σας. Γοητεύεται και όλα δείχνουν πως κάτι αρχίζει να εξελίσσετε…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αναλαμβάνετε δυναμικά τις υποχρεώσεις του ρόλου σας και έρχεστε σε πλαγιομετωπικές συγκρούσεις με κάποιους απ’ το περιβάλλον που δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους. Αν είστε δεσμευμένοι όλα θα είναι υπέροχα τη σημερινή μέρα. Αφήστε τα προβλήματα και διασκεδάστε με τον αγαπημένο/η σας.

ΛΕΩΝ
Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας, θα αναπτύξουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα αφυπνίσουν τα συναισθήματα και τις ερωτικές τους διαθέσεις. Καλό θα είναι να είστε προσεχτικοί στις συναλλαγές σας και να έχετε τις επιφυλάξεις σας για κάποια άτομα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι συνεργασίες, οι συνεταιρισμοί και οι επαφές με άτομα απ’ το περιβάλλον θα σας βοηθήσουν να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας ακόμη και αν χρειαστεί να υποχωρήσετε σε κάποια θέματα. Σήμερα προβλέπεται να είναι έντονα τα συναισθήματά σας. 

ΖΥΓΟΣ
Είναι προτιμότερο απ’ το να αφήσετε να εκδηλωθεί ο θυμός σας στο δεσμό σας να ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό που θα δώσει διέξοδο σε όλο το δυναμισμό σας. Οι τρέχουσες καταστάσεις είναι πιθανό να σας οδηγήσουν σε μερική απομόνωση απ’ το περιβάλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κάντε μία σχετική οικονομία από τώρα, για να αντεπεξέρθετε στις αυξημένες υποχρεώσεις της επόμενης βδομάδας.  Η σημερινή μέρα με τις πλανητικές της όψεις φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το ενθουσιασμό και τη γοητεία σας έλκοντας τους εκπροσώπους του αντίθετου φύλου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μιλήστε με το σύντροφο και τους συνεργάτες σας και δείξτε τους το πνεύμα συνεργασία  που υπάρχει από μέρους σας. Στον αισθηματικό τομέα παρουσιάζονται για εσάς κάποιες ευκαιρίες που σας βοηθούν να ξεπεράσετε τα προβλήματα της σχέσης σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα διάφορα κοινωνικά και πολιτικά θέματα δεν θα σας αφήσουν αδιάφορους ανεξάρτητα εάν δεν θα μπορέσετε να βγάλετε και πολλά συμπεράσματα. Οι ερωτικές σας επιθυμίες γίνονται σφοδρότερες και σας κάνουν ‘επιθετικούς‘ προς τον ερωτικό σας σύντροφο. Εκδηλώστε ρομαντισμό και συναισθήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καθώς φαίνεται αρκετοί του ζωδίου σας θα γίνουν συναισθηματικά απόμακροι. Επανεξετάστε τη σχέση σας και δείτε αν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Αποφύγετε να μπλεχτείτε σε καταστάσεις που δεν σας επιτρέπει η κοινωνική σας θέση και ιδιαίτερα σε σχόλια και κουτσομπολιά.

ΙΧΘΥΣ
Κάποια αισθηματική συνάντηση, στα πλαίσια της ημέρας είναι πιθανόν να πραγματοποιήσετε, κάτι που σίγουρα θα σας βοηθήσει τουλάχιστον ψυχολογικά εάν γίνει. Καλή ημέρα για να κάνετε τις αγορές των ημερών που ακολουθούν.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990