Ερωτικά Ταρώ 11/5-12/5/2024

Ερωτικά Ταρώ 11/5-12/5/2024

Για Σαββατοκύριακο 11/5-12/5/2024 


Για Σάββατο 11/5/2024

ΚΡΙΟΣ
Τα κοινά προβλήματα που αντιμετωπίσετε μπορεί να μην σας αφήνουν και πολλά περιθώρια για να ηρεμίσετε. Μην τρώγεστε με τα ρούχα σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο σύντροφός σας διανύει μία δύσκολη περίοδο. Συμπαρασταθείτε στις προσπάθειές του στηρίζοντάς τον στο κάθε του βήμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Φλογερά πάθη και έντονα αισθήματα ίσως ξυπνήσουν σήμερα μέσα σας. Οργανώστε  ένα ρομαντικό γεύμα για δύο και αφεθείτε στη μαγεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πλησιάστε τον άνθρωπό σας εάν θέλετε να διατηρήσετε την σχέση σας μαζί του και δείτε τα λάθη σας προσπαθώντας να μην επαναληφθούν.

ΛΕΩΝ
Τα προβλήματα θα σας δώσουν την ώθηση για κάποια διαφορετική αντιμετώπιση των αισθηματικών σας.  Η μέρα σας δημιουργεί συγκινησιακές εκρήξεις.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι σημερινές επιδράσεις σας κάνουν εγωκεντρικούς. Η στάση αυτή είναι σχεδόν σίγουρο πως θα επηρεάσει αρνητικά τη σχέση σας με το σύντροφο.

ΖΥΓΟΣ
Ιδιαίτερα έντονη μέρα είναι η σημερινή! Η γοητεία σας στο άλλο φύλο δεν περνάει απαρατήρητη. Είστε σε θέση να κατακτήσετε και τους πιο δύσκολους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο σύντροφος κατανοεί το φόρτο που αισθάνεστε απ’ την καθημερινότητα, έχει τη διάθεση να προσφέρει την βοήθειά του αναλαμβάνοντας αρκετές υποχρεώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα θα είστε τρυφεροί και ρομαντικοί, με ονειρεμένες εκδηλώσεις προς τον σύντροφό σας που θα τον κάνουν έτσι να νοιώθει μοναδικός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δεν θα αισθανθείτε άνετα και ζεστά μέσα από μια στενή σχέση. Θα νιώθετε ότι δεν αγαπιέστε ή ότι οι άλλοι είναι πολύ πιεστικοί ή πολύ διαφορετικοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η σημερινή μέρα σας δίνει πολλές ελπίδες για να βελτιώσετε τη σχέση σας. Η φινέτσα και οι τρόποι σας δεν περνούν απαρατήρητοι.

ΙΧΘΕΙΣ
Σήμερα τα συναισθήματά σας θα περάσουν από διάφορα στάδια, αντίθετα μεταξύ τους, κάτι που είναι χαρακτηριστικό της γενικότερης συμπεριφοράς σας.


Για Κυριακή 12/5/2024

ΚΡΙΟΣ
Εκμεταλλευθείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται για να βρεθείτε με τον αγαπημένο σας. Ανταλλάξετε απόψεις και περάστε ευχάριστα.

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα αυξάνονται κατά πολύ τις πιθανότητες να βελτιωθούν τα αισθηματικά σας. Εξωτερικεύσετε τις βαθύτερες συναισθηματικές σας επιθυμίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σημερινή μέρα σας φέρνει αντιμέτωπους με αλήθειες και αντιπαραθέσεις που υπάρχουν στη σχέση σας. Είναι καιρός να πάρετε αισθηματικές αποφάσεις. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυξημένη φαίνεται να είναι η πιθανότητα να συναντήσετε οι αδέσμευτοι τον «μεγάλο έρωτα»!. Η ανάγκη σας να κατακτήσετε θα είναι έντονη.

ΛΕΩΝ
Σήμερα θα δαπανήσετε για κάποιες απολαύσεις. Ο ¨έρωτας¨ θα κυριαρχήσει στη ζωή των περισσότερων από εσάς με την παρουσία ενός νέου προσώπου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι ιδιοτροπίες και η τάση να βλέπετε τα πάντα να περιστρέφονται γύρω σας δεν βοηθούν την αισθηματική σας ζωή. θέλετε να μείνετε μόνοι; 

ΖΥΓΟΣ
Αποδράστε με το ταίρι σας εκδηλώνοντας και οι δύο την αγάπη σας και τη ρομαντική σας διάθεση. Γλυκές στιγμές θα συνοδεύσουν τη σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Διατηρήστε τις προσδοκίες σας για κάποια άλλη στιγμή και μην πιέσετε το σύντροφο σε περίπτωση που η διάθεσή του δεν κυμαίνεται σε καλά επίπεδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η αισθηματική ευφορία θα οδηγήσει αρκετούς σε ευχάριστες και αξέχαστες συναντήσεις. Είναι  μία καλή ημέρα για να συναντήσετε τους φίλους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μην μπλέξετε τη φιλία με τον έρωτα. Προσέξτε ο κίνδυνος παρεξηγήσεων είναι βέβαιος. Οι περισσότεροι θα νιώσετε σήμερα την αγάπη του συντρόφου σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελάτε πιο κοντά στον ερωτικό σας σύντροφο δείξτε την αγάπη σας, είναι σίγουρο –θα το διαπιστώσετε και οι ίδιοι- ότι την χρειάζεται πραγματικά.

ΙΧΘΕΙΣ
Οι σημερινές επιδράσεις σας κάνουν εγωκεντρικούς. Η στάση αυτή είναι σχεδόν σίγουρο πως θα επηρεάσει αρνητικά τη σχέση σας με το σύντροφο.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990