Ζώδια 11/5/2024

Ζώδια 11/5/2024

Ζώδια 11/5/2024

ΣΑΒΒΑΤΟ 11/5


ΚΡΙΟΣ
Θα έχετε την ανάγκη να ξεφύγετε από δυσχέρειες και περιορισμούς αισθανόμενοι μία ανεξήγητη κόπωση που έχει προέρθει απ’ το άγχος για τα καθημερινά σας ζητήματα. Μια εξέλιξη συναισθηματικού χαρακτήρα είναι πιθανό να σας ευαισθητοποιήσει. Ορισμένα εμπόδια ή περιορισμοί σας ωθούν σε κρυφές συναντήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Αποφύγετε να αναλύσετε την αισθηματική σας ζωή και να διαβρώσετε τη συμπεριφορά σας προς το σύντροφο. Η αισθηματική σας ζωή φαίνεται να περνά παροδική κρίση. Το βράδυ της σημερινής ημέρας θα έχετε τη διάθεση να βγείτε έξω με κάποιους φίλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα αναζητήσετε καλύτερη νοητική επικοινωνία με τον σύντροφό σας. Γοητεύστε με τις εκπλήξεις σας και απομακρυνθείτε απ’ τα προβλήματα! Κάποιες δυσάρεστες ιδέες είναι πολύ πιθανόν να σας κυριεύσουν σήμερα που σχετίζονται με την επαγγελματική σας θέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το πάθος θα διαποτίσει την ερωτική σας ζωή… Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας να αναμένουν κάποιες καινούργιες αισθηματικές γνωριμίες. Μέχρι και το μεσημέρι, φαίνεται πως θα έχετε την απάντηση που θέλατε σε κάποια προβλήματα που σας απασχόλησαν.

ΛΕΩΝ
Σήμερα η αισθηματική σας ζωή θα βρεθεί σε πολύ καλά επίπεδα. Εκδηλώστε το πάθος σας και απολαύστε τις στιγμές που σας προσφέρονται. Η διάθεσή σας ολοένα θα φτιάχνει όσο περνούν οι ώρες της μέρας ενώ ο βράδυ θα κάνετε αρκετά σχέδια για το άμεσο μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μόνον εάν προσεγγίσετε φιλικά τους άλλους θα εκτιμήσουν τις ικανότητες και θα δεχτούν τις ιδιαιτερότητες του χαρακτήρα σας. Η σημερινή μέρα αποδεικνύετε ευνοϊκή για εσάς. Οι αδέσμευτοι έχουν μεγάλες πιθανότητες να γνωρίσουν το ταίρι τους.

ΖΥΓΟΣ
Στα καταστήματα θα βρείτε αρκετές προσφορές και ενδιαφέρουσες αγορές για το σπίτι σας. Σήμερα, ο έρωτας και οι διασκεδάσεις θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για τους περισσότερους του ζωδίου σας. Απολαύστε μοναδικές στιγμές!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα σας είναι δύσκολο να καταπιαστείτε με τα καθημερινά σας ζητήματα. Εκφράστε άφοβα τα συναισθήματά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει αλλά σε καμία περίπτωση μην του δείξετε πως και πάλι το περιορίζετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Να είστε περισσότερο προσεχτικοί σε αυτά που θα ακούσετε καθώς κάτι σημαντικό μπορεί να κρύβεται για εσάς. Θαυμάσια ημέρα για τα ερωτικά σας! Η αυτοπεποίθηση και η ερωτική σας ακτινοβολία βρίσκονται στα ύψη. Φλερτάρετε, κατακτήστε, βρεθείτε με κόσμο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ζωή απαιτεί δυναμισμό και συγκέντρωση και βοηθά τους δυνατούς. Εσείς δεν πρέπει να φοβάστε αν θέλετε να προχωρήσετε μπροστά. Μια σημαντική και ειλικρινής συζήτηση με το σύντροφο θα βοηθήσει στην ομαλή πορεία της σχέσης σας. Κρατείστε το βράδυ ισορροπίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα έρθετε σε στενή επαφή με την δύναμη των συναισθημάτων σας και θα ανταμειφθείτε με νέες γνώσεις. Φροντίστε για την αναψυχή σας. Το χρήμα δεν είναι το άπαν και το παν για την ανθρώπινη ευτυχία, αλλά μέσω επιβίωσης για να καλύψουμε τις βασικές και όχι μόνο ανάγκες μας.

ΙΧΘΥΣ
Σήμερα θα μπορούσατε να είστε μαγευτικοί αν δεν γίνετε συναισθηματικοί σχετικά με κάποιον που ξέφυγε το τελευταίο διάστημα απ’ την αισθηματική σας ζωή. Ο εγωισμός και η αυτοπροβολή θα έχουν αρνητικές επιπτώσεις στις κοινωνικές σας σχέσεις.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990