Ερωτικά Ταρώ 16/5/2024

Ερωτικά Ταρώ 16/5/2024

Για Πέμπτη 16/5/2023


ΚΡΙΟΣ
Τάσεις ανεξαρτησίας και μία πιθανή διάθεση φυγής θα σας κυριεύσουν. Προσπαθήστε να εξηγήσετε στο σύντροφό σας ότι δεν είναι υπαίτιος!

ΤΑΥΡΟΣ
Οι βαθιές και ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στην προσωπική σας θα σας κάνουν να αλλάξετε πολλά πράγματα απ’ τη συμπεριφορά σας προς το σύντροφο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αναδεικνύεται ο δυναμισμός και το χιούμορ σας. Μπορείτε να γοητεύσετε τον ερωτικό σας σύντροφο και να βγείτε νικητές στο παιχνίδι της αγάπης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι συνθήκες σήμερα σας κάνουν αδικαιολόγητα καχύποπτους και απαισιόδοξους, απομακρύνοντας για μια ακόμη φορά τον αγαπημένο σας.

ΛΕΩΝ
Κάποιοι από εσάς θα ζήσουν σήμερα ένα ερωτικό ειδύλλιο κατά τη διάρκεια της εργασίας τους. Κάποιοι άλλοι θα γοητευθούν απ’ την παρουσία του εργοδότη τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η αισθηματική σας ζωή φαίνεται να περνά μία παροδική κρίση. Η σχέση σας δοκιμάζετε αν βασίζεται σε υγιείς βάσεις και αν ανταποκρίνεται στα δικά σας πρότυπα.

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα θα πρέπει να είστε προσεχτικοί στις γνωριμίες. Το κυνήγι της εμπειρίας μπορεί να σας φέρει σε επαφή με άτομα που σας βλέπουν σαν ερωτικό αντικείμενο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η κατάσταση στον αισθηματικό τομέα σήμερα είναι πολύ καλή. Αν είστε ελεύθεροι, κάποιες απρόοπτες γνωριμίες θα σας συναρπάσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι σχέσεις σας με το περιβάλλον θα είναι αρμονικές. Αναζητώντας κάποιοι από εσάς αλλαγή στα αισθηματικά, είναι πιθανόν σήμερα να ξεκινήσουν μία νέα περιπέτεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το να κάνετε σχέδια με το σύντροφό σας, είναι εποικοδομητικό για τη σχέση σας. Το να πείτε όμως μεγάλα λόγια, θα αποδειχθεί καταστροφικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι παράγοντες της σημερινής βραδιάς επηρεάζουν την εξωτερική σας εμφάνιση και την συμπεριφορά σας αντανακλώντας θετικά στην αισθηματική σας ζωή. 

ΙΧΘΕΙΣ
Η συναισθηματική καταπίεση που προέρχεται από το σύντροφο και από εσάς τους ίδιους, σας οδηγεί σε περιττά έξοδα και απρόσμενες συμπεριφορές προς το περιβάλλον.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990