Ζώδια 16/5/2024

Ζώδια 16/5/2024

Ζώδια 16/5/2024

ΠΕΜΠΤΗ 16/5


ΚΡΙΟΣ
Σκόπιμο θα είναι να διατηρήσετε μία μυστικότητα όσον αφορά τα προσωπικά σας σχέδια μέχρις ότου αρχίσουν να υλοποιούνται. Αποφύγετε να εξωτερικεύσετε συναισθήματα ή να προσεγγίσετε ερωτικά τον σύντροφο γιατί θα απογοητευθείτε απ’ την απρόσιτη και παγερή του συμπεριφορά.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι κρατικοί παράγοντες και όλα τα πρόσωπα με επιρροή και πολιτική ισχύ μπορούν σήμερα να προωθήσουν τους σκοπούς σας. Άτομα με έντονη προσωπικότητα τραβούν το ενδιαφέρον σας. Προσπαθήστε να εφαρμόσετε έναν αυτοέλεγχο και μην παρασύρεστε σε αμφίβολες καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είστε σκεφτικοί. Μην αφήνετε απαισιόδοξες σκέψεις να σας καταβάλλουν. Χρειάζεται χρόνος για να οδηγηθεί η σχέση σας εκεί που θέλετε. Καλό θα είναι να μάθετε να σέβεστε  τις απαιτήσεις των άλλων εάν δεν θέλετε να υπάρξουν προστριβές μαζί τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το ενδιαφέρον σας σήμερα θα είναι στα οικονομικά θέματα όσο και να μην θέλετε να το δείξετε στους άλλους. Η μέρα θα είναι αρνητική στα αισθηματικά σας, καθώς δεν θα εμπιστεύεστε τον ερωτικό σας σύντροφο. Ξεπεράστε τις αδικαιολόγητες υποψίες.

ΛΕΩΝ
Οι δραστηριότητες σας εμπλουτίζονται με επιπλέον στόχους και ενδιαφέροντα και εσείς θα προσπαθήσετε να τα κάνετε πράξη! Ερωτικά είστε μπερδεμένοι. Είστε σίγουροι για το σύντροφο και για τα συναισθήματά του; Ή οι προσδοκίες σας διαψεύδονται;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πιστεύετε ότι ο ρυθμός των γεγονότων της ζωής σας επιβάλλει να τρέξετε να προλάβετε. Ηρεμίστε φίλοι μου Παρθένοι. Οι συναισθηματικές σας διαθέσεις θα είναι έντονες. Θα συνειδητοποιήσετε να εκδηλώνετε «ξένες» προς εσάς επιθυμίες. Αναζητάτε πάθος και το βρίσκετε.

ΖΥΓΟΣ
Μην μεταφέρετε το άγχος των οικονομικών στην οικογένειά σας. Την ένταση και τα προβλήματα που θα παρουσιαστούν στη σχέση τα βλέπατε εδώ και αρκετό διάστημα καθώς βλέπατε πως δεν υπήρχε συνεννόηση μεταξύ σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καθώς φαίνεται σήμερα θα σας προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα και καλό θα είναι να είστε προσεχτικοί ώστε να μην δημιουργηθούν και άλλες ζημιές. Οργανώστε το βράδυ ένα πάρτι έκπληξη για τον αγαπημένο/η σας και εκφράστε τα βαθύτερα συναισθήματά σας! Σίγουρα θα εκτιμήσει τη στάση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα είστε αρκετά πιο ευέλικτοι στις καταστάσεις και η λογική θα σας βοηθήσει σημαντικά στα καθημερινά σας ζητήματα. Τα αισθηματικά θέματα θα αποκτήσουν μία ξεχωριστή σπουδαιότητα για σας. Κάντε μακροχρόνια σχέδια με το σύντροφό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα ευνοείτε κάθε είδους επικοινωνία για εσάς όπως και οι συναντήσεις με άτομα του περιβάλλοντός σας. Οι πλανητικές όψεις σας κάνουν εγωκεντρικούς. Η στάση αυτή είναι σχεδόν σίγουρο πως θα επηρεάσει αρνητικά τη σχέση σας με το σύντροφο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Παρότι βρισκόμαστε σε ένα δύσκολο χρονικό διάστημα εσείς μπορείτε να προσεγγίσετε εν μέρει τα σχέδιά σας στην εργασία. Κυριαρχήστε από τα ίδια σας τα συναισθήματα. Αναζητάτε το ερωτικό πάθος και εκδηλώνετε έναν υπέρμετρο ενθουσιασμό στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΙΧΘΥΣ
Αντιμετωπίστε με ψυχραιμία τις αντιξοότητες και τις αναβολές αν σας παρουσιαστούν και χρησιμοποιήστε τον ορθολογισμό και την παροιμιώδη ψυχραιμία σας για τις επόμενές σας κινήσεις. Θα απαιτηθεί σύνεση όσον αφορά τις αισθηματικές σας σχέσεις και πιθανόν να χρειαστεί να θέματα που αφορούν τη συντροφικότητα ή το γάμο.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990