Ερωτικά Ταρώ 24/5/2024

Ερωτικά Ταρώ 24/5/2024
Για Παρασκευή 24/5/2023


ΚΡΙΟΣ
Οι δεσμευμένοι Κριοί θα χρειαστεί να βρουν τον κατάλληλο τρόπο για να αποφύγουν εντάσεις και παρεξηγήσεις με το σύντροφό τους.

ΤΑΥΡΟΣ
Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις σήμερα με το σύντροφο και μην μεταφέρετε στο σπίτι τα επαγγελματικά προβλήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αισθηματικά, μάλλον θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες. Έτσι, είναι μάλλον αναπόφευκτες κάποιες διαφωνίες και εντάσεις με το σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα αισθηματικά σας προβλέπεται να σας απασχολήσουν. Η βραδιά σας επηρεάζει κάνοντάς σας ευάλωτους και ευσυγκίνητους.

ΛΕΩΝ
Η σημερινή βραδιά κλονίζει τη σχέση σας. Το ταμπεραμέντο σας, φαίνεται πως τραβάει τις εντάσεις, όπως ο μαγνήτης το σίδερο !

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η μέρα σήμερα ενδέχεται να φέρει εντάσεις στην σχέση σας καθώς λανθασμένα θα πιστέψετε πως ο σύντροφος σας απορρίπτει.

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα το σκηνικό επηρεάζει αρνητικά τη σχέση σας με το σύντροφο. Αντιμετωπίστε τη σχέση σας με φιλική στάση και μην δίνετε σημασία στις λεπτομέρειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η βραδιά θα επιδράσει αρνητικά στη σχέση σας. Αποφύγετε να συζητήσετε τα κρίσιμα θέματα της για να μην προκύψουν παρεξηγήσεις. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σημερινή μέρα επιδρά αρνητικά στην ψυχοσύνθεσή σας και τα αποτελέσματα θα φανούν και στην ερωτική σας ζωή με την γκρίνια σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Φανείτε προσεχτικοί σ’ αυτά που θέλετε και σ’ αυτά που αισθάνεστε να εκφράσετε προς το σύντροφο. Το ύφος σας απέχει πολύ από αυτό που θα ήθελε εκείνος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η αισθηματική σας ζωή θα είναι σήμερα ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. Δείξτε με οποιοδήποτε τρόπο την εμπιστοσύνη σας στο σύντροφο και εκφράστε την αγάπη σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Οι περισσότεροι θα γκρεμίσετε το φρούριο που είχατε κτίσει και είχατε απομακρυνθεί από τον αγαπημένο/η σας. Η ερωτική σας ζωή γίνεται ελεύθερη και συντροφική.


Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990 
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990