Ζώδια 24/5/2024

Ζώδια 24/5/2024

Ζώδια 24/5/2024

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/5


ΚΡΙΟΣ
Η στάση σας σήμερα μπορεί να φέρει αντιδράσεις από το σύντροφό σας που δεν θα κατανοεί τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Ίσως τώρα να σας καθυστερήσουν κάποια χρήματα που περιμένατε να εισπράξετε.

ΤΑΥΡΟΣ
Εάν πάλι αρχίσετε να μιλάτε για οικονομικά θέματα και περιουσιακά ζητήματα, θα γίνετε αρκετά κουραστικοί στους άλλους. Εκμεταλλευθείτε τις περιστάσεις για να φέρετε τους άλλους κοντά σας και για να έχετε θετικά αποτελέσματα στα αισθηματικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αν από τη φύση σας, είστε πολύ εκδηλωτικοί ίσως προκαλέσετε έκπληξη στους άλλους αλλά και στον εαυτό σας εξαιτίας των συναισθηματικών σας εκρήξεων. Η διάθεσή σας θα βρει εύκολα ανταπόκριση σήμερα που θα προσεγγίσετε ευκολότερα τον ερωτικό σας σύντροφο με την παρουσία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η συμμετοχή του συντρόφου σας στα προβλήματα, θα αποδειχθεί ωφέλιμη για την επίλυσή τους. Συναισθήματα του παρελθόντος επανεμφανίζονται. Προϊστάμενοι, εργοδότες και άτομα κύρους θα αναγνωρίζουν τις προσπάθειές σας και σε πολλές περιπτώσεις θα δεχτείτε υποστήριξη και προώθηση από μέρους τους.

ΛΕΩΝ
Οικονομικά μπορεί να στριμωχτείτε λίγο, ίσως γιατί θα επενδύσετε σε κάποια δημιουργικά σας σχέδια, με μακροπρόθεσμες απολαβές. Σήμερα θα εκτιμήσετε την ανεξαρτησία σας και θα θέλετε να αλλάξετε αρκετά πράγματα και καταστάσεις για να δώσετε χρώμα στην αισθηματική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κάνετε εύκολα μια ενθουσιαστική καινούργια αρχή δίνοντας προσοχή στους τρόπους με τους οποίου μπορείτε να βελτιώσετε την εικόνα σας. Η ανάγκη σας να εναρμονιστείτε με το περιβάλλον, θα σας κάνει αρκετά υποχωρητικούς απέναντι στους ανθρώπους που σας περιβάλλουν.

ΖΥΓΟΣ
Αποφύγετε τους ξεροκέφαλους ισχυρισμούς σε αισθηματικά ζητήματα. Να είστε ευθύς καθώς διάφορα ανακατέματα μπορεί να συμβούν. Θα σας είναι αρκετά δύσκολο να συγκεντρωθείτε σήμερα στην εργασία σας, καθώς η ανάγκη σας να ξεφύγετε απ’ τα καθιερωμένα, διαρκώς αυξάνεται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Νομικές και γραφειοκρατικές υποθέσεις, διευθετούνται πιο εύκολα. Αν είχατε τέτοιου είδους προβλήματα, τώρα βρίσκεται κάποιο «παραθυράκι» που εξυπηρετεί τους σκοπούς σας. Είναι η ώρα να λάμψετε, καθώς η εμπιστοσύνη σας μεγαλώνει. Προσέξτε γιατί ο έρωτας θα είναι γοητευτικός αλλά υπερβολικά ιδανικός.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στις σχέσεις τα τελεσίγραφα είναι επιβλαβή. Ο περισσός ενθουσιασμός σας, σας βοηθά να κερδίσετε την καρδιά του αγαπημένου σας. Στραμμένοι περισσότερο στον οικονομικό τομέα αγωνίζεστε να αυξήσετε τα εισοδήματά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Χρήματα θα πάρετε και θα δώσετε, ενώ θα πρέπει να υπολογίσετε και κάποιες επενδύσεις για την εργασία σας. Η διαισθητική σας ικανότητα σας βοηθά να αισθανθείτε τι ζητά ο σύντροφός σας. Ο έρωτας και το πάθος αναπτύσσονται μεσ’ στα πλαίσια της σχέσης σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ερωτικά είσαστε μπερδεμένοι. Μια παθιασμένη ερωτική σχέση αναπτύσσετε στους περισσότερους από εσάς γιατρεύοντας τις συναισθηματικές τους πληγές. Μην διστάζετε να κάνετε και κάποια έξοδα που θεωρούνται απαραίτητα καθώς επιβάλετε η διασκέδαση σας. Οι λογαριασμοί, όταν έρθουν, θα πληρωθούν στην ώρα τους.

ΙΧΘΥΣ
Καθώς περνούν οι ώρες της σημερινής μέρας, η διάθεσή σας, θα φτιάχνει, κάνοντάς σας αρεστούς και ιδιαίτερα επιθυμητούς στο περιβάλλον σας. Οι παντρεμένοι θα ανακαλύψετε πολλά νέα στοιχεία. Μην αποφασίσετε να αποκτήσετε παιδί εάν δεν είστε σίγουροι για τις ευθύνες!

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990