Ερωτικά Ταρώ 25/5-26/5/2024

Ερωτικά Ταρώ 25/5-26/5/2024
Για Σαββατοκύριακο 25/5-26/5/2024 


Για Σάββατο 25/5/2024

ΚΡΙΟΣ
Επανορθώστε τα λάθη σας πριν να είναι αργά ακόμη και αν «ρίχνετε» τον εγωισμό σας. Άλλωστε σκοπός σας είναι να διατηρηθεί ο δεσμός σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο σύντροφος δυσαρεστημένος απ’ τη συμπεριφορά σας πιθανόν να κρίνει τις φιλίες και τους στόχους σας. Μην δώσετε συνέχεια στις προκλήσεις του.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Προσπαθήστε να καταλάβετε τις διαθέσεις του ανθρώπου που σας συντροφεύει. Για τους αδέσμευτους υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σας είναι δύσκολο να προβάλλετε τις απαιτήσεις που έχετε απ’ τη σχέση σας. Το Σύμπαν σας παρασύρει σε συναισθηματικές ακρότητες.

ΛΕΩΝ
Η αυτοπεποίθηση σας, σας κάνει να εκφράσετε τα συναισθήματά σας «ανοιχτά» προς τον άνθρωπο που επιθυμείτε δίχως αναστολές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Από μία καινούργια οπτική γωνία θα πρέπει να προσεγγίσετε την αισθηματική σας ζωή για να αντιμετωπίσετε τις ανασφάλειες σας.

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα θα είστε παθιασμένοι χωρίς αναστολές αν εμπιστεύεστε το σύντροφό σας και θα ελπίζετε να βιώσετε ένα ισόβιο πάθος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μπορεί σήμερα να αισθανθείτε παραμελημένοι από το σύντροφό σας ή ακόμα και απογοητευμένοι απ’ τις αισθηματικές σας επιλογές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ρομαντισμός και τριαντάφυλλα είναι τα κλειδιά που ανοίγουν την καρδιάς σας. Σήμερα θα παραδοθείτε στις παθιασμένες και απαιτητικές σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θέλετε να παίξετε για να τραβήξετε την προσοχή του συντρόφου ή κατά τύχη ρίχνετε το ποτό σας πάνω στο αντικείμενο του πόθου σας;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η σημερινή μέρα προβλέπεται συναρπαστική. Τα συναισθήματα σας σε συνδυασμό με τις απρόοπτες εξελίξεις δίνουν χρώμα στη ζωή σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Όσον και να μην πιστεύατε στο παρελθόν πως η ζωή σας θα αλλάξει προς το καλύτερο, οι απανωτές εκπλήξεις του συντρόφου σας, σας το διαψεύδουν.

Για Κυριακή 26/5/2024

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα θα έχετε αισθηματικές φύσεως συναντήσεις. Αποφύγετε να σκέφτεστε συνεχώς το απρόσμενο γιατί θα προκύψουν δυσκολίες.

ΤΑΥΡΟΣ
Ξαφνικές ερωτικές υποθέσεις δικές σας ή των άλλων θα σας απασχολήσουν πάρα πολύ σοβαρά. Καινούργιοι άνθρωποι εισέρχονται στην ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η στάση σας διαμορφώνετε ανάλογα με τα συναισθήματα της στιγμής. Προσέξτε να μην επηρεάσετε αρνητικά τις διάθεση του αγαπημένου σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ευχάριστες και ερωτικές στιγμές θα σας χαρίσει η σημερινή μέρα. Τα αισθηματικά προβλήματα ξεπερνιούνται και εσείς ξεκινάτε καινούργιους δεσμούς.

ΛΕΩΝ
Αποφύγετε να παίξετε το ρόλο του μάρτυρα. Μην γοητεύεστε από πρόσωπα που προσπαθούν να σας εκμεταλλευτούν για το όφελός τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα διαπιστώσετε πως όλα γίνονται όπως τα θέλετε. Τα γεγονότα θα αναπροσαρμόσουν τη συμπεριφορά σας και αυτό θα συμβάλει θετικά στα αισθηματικά σας.

ΖΥΓΟΣ
Η μέρα σας παροτρύνει να πάρετε ακραίες αποφάσεις. Οι αποφάσεις αυτές, δεν θα πρέπει να ληφθούν εάν δεν εκφράσατε τα παράπονά σας στο σύντροφο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η καλή σας διάθεση αντικατοπτρίζεται και στη σχέση σας. Το βράδυ ζήστε ευχάριστες στιγμές και εκφράστε τα συναισθήματά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ασχοληθείτε με τις οικογενειακές σας υποθέσεις, βοηθήστε το σύντροφο στις δουλειές του σπιτιού και το βράδυ βγείτε μαζί του και με τους φίλους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εάν δεν θέλετε η ανασφάλεια να εισβάλει στη ζωή σας, μην επιστρέψετε σε παλιές ιστορίες. Εάν θέλετε να επιστρέψετε ξεκαθαρίστε το λόγο. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η σημερινή μέρα αφυπνίζουν τα συναισθήματά σας φέρνοντας θετική επίδραση, αρκεί να προσέξετε τον τρόπο της έκφρασής σας. 

ΙΧΘΕΙΣ
Οι αισθηματικές επιτυχίες, δεν θα  σας λείψουν ανεξάρτητα απ’ το αν θα το καταλάβετε καθώς κυριαρχήστε από στρες και ένταση.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990