Ζώδια 25/5/2024

Ζώδια 25/5/2024

Ζώδια 25/5/2024

ΣΑΒΒΑΤΟ 25/5


ΚΡΙΟΣ
Έντονα συναισθήματα και διαθέσεις θα προβάλλετε προς το περιβάλλον σας αδιαφορώντας αν θα γίνουν αποδεκτά. Σήμερα σας περιμένουν ερωτικές στιγμές με τον άνθρωπο που κινεί το ενδιαφέρον σας. Επαναπροσδιορίστε τη σχέση σας και δεχθείτε τα λάθη σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Καλό θα είναι να μην διασκορπίσετε τα ενδιαφέροντα σας σήμερα. Κάποιος φίλος θα χρειαστεί τη βοήθειά σας. Ίσως κάποιοι Ταύροι να αναπτύξουν σχέση  με κάποιο πρόσωπο με το οποίο θα έχουν μια βαθιά ταύτιση. Σύντομα οι εξελίξεις θα είναι ευχάριστες…

ΔΙΔΥΜΟΙ
Περιορίστε τα έξοδα σε σχέση με τη διασκέδασή σας και προσπαθήστε να εφαρμόσετε ένα οικονομικό πρόγραμμα. Η σχέση σας φαίνεται να περνά μια παροδική κρίση. Αύριο θα είναι όλα καλύτερα. Γι’ αυτό μην πάρετε σήμερα αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα έχετε την ανάγκη να προσφέρετε τη βοήθειά σας και να δείξετε στους άλλους τις ευαισθησίες σας. Η εμφάνισή σας θα είναι στο επίκεντρο. Πολλοί θα ερωτευτούν και κάποιοι άλλοι για την επιβεβαίωσή τους θα προσελκύσουν νέους θαυμαστές.

ΛΕΩΝ
Θέλοντας να ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν αλλά δεν έχετε χρόνο θα εργαστείτε με γρήγορους ρυθμούς. Η ερωτική σας εικόνα ενισχύετε. Οι πλανήτες σας κάνουν ακαταμάχητους και ίσως ριψοκίνδυνους στην αναζήτηση ερωτικών απολαύσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η μέρα σας προτρέπει να ζήσετε τον Έρωτα. Μία καινούργια γνωριμία θα αναστατώσει πολλούς από εσάς. Αν είστε μόνοι αδράξτε τις ευκαιρίες. Σήμερα μια κοινωνική ώθηση θα σας βρει να συμμετέχετε με κάποιους άλλους σε μαζικές εκδηλώσεις.

ΖΥΓΟΣ
Έχετε υπομονή και αισιοδοξία. Η μεταβατική εποχή που μοιάζει με σακί γεμάτο πέτρες στην πλάτη θα φτάσει κάποτε στο τέλος της. Το άτομο που σας ενδιαφέρει και θέλετε να το κατακτήσετε, πλησιάστε το σήμερα. Οι πιθανότητες να δεχθεί τις προτάσεις σας, θα είναι αυξημένες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι εξελίξεις θα σας καλέσουν να δείξετε αντοχή και πειθαρχία αναφορικά με τα προβλήματα της οικογένειας. Θα πρέπει κάποτε να καταλάβετε πως χρειάζεται να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο σε συζητήσεις με τον σύντροφό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είναι πολύ πιθανόν κάποιοι από εσάς να αντιμετωπίσουν ψυχρή συμπεριφορά απ’ το σύζυγό τους. Για τους υπόλοιπους τα πράγματα είναι ρευστά. Ένταση και αντιπαραθέσεις για άγνωστες αιτίες, πιθανόν να προκαλέσετε σήμερα. Κάθε είδους προκατάληψη, μόνον αρνητικά αποτελέσματα θα έχει στη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μην νομίζετε πως η διαίσθησή σας έχει λάθος, επειδή δεν σας συμφέρει. Καλό θα είναι να είστε συγκεντρωμένοι όταν οδηγείτε. Για αδιευκρίνιστους λόγους κλείνεστε στον εαυτό σας. Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι απ’ τα αισθηματικά σας, κλείστε τις μισάνοιχτες πόρτες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μην διστάσετε να πάρετε κάποιες αποφάσεις και να προχωρήστε χωρίς κανένα φόβο για να ολοκληρωθούν οι στόχοι σας. Η συναρπαστική σας προσωπικότητα λειτουργεί προς όφελος των αισθηματικών σας. Αδράξτε λοιπόν φίλοι μου τις ευκαιρίες!

ΙΧΘΥΣ
Καινούργιοι τομείς, καινούργιοι τόποι και καινούργιοι άνθρωποι κερδίζουν το ενδιαφέρον σας. Προσέξτε τις σχέσεις σας με τους συγγενείς του συντρόφου που μάλλον δεν θα είναι τόσο καλές, καθώς έχουν να σας πουν αρκετά παράπονα.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990