Ζώδια 19/5/2024

Ζώδια 19/5/2024

Ζώδια 19/5/2024

ΚΥΡΙΑΚΗ 19/5


ΚΡΙΟΣ
Πιθανόν να μην αισθάνεστε και σήμερα τόσο καλά και ίσως εξαιτίας κάποιων υποχρεώσεων ή ακόμα και λόγω άγχους για κάποια επαγγελματικά σας θέματα. Φανείτε προσεχτικοί σ’ αυτά που θέλετε και σ’ αυτά που αισθάνεστε να εκφράσετε προς το σύντροφο. Το ύφος σας και η στάση σας τον προσβάλλει.

ΤΑΥΡΟΣ
Η περίφημη διαίσθησή σας εξακολουθεί και σήμερα να αποτελεί αλάνθαστο κριτήριο για την εξασφάλιση της ορθότητας των κινήσεών σας. Η επικοινωνία σας με τον αγαπημένο/η σας θα είναι άριστη και θα υπάρξει μεταξύ σας συμφωνία. Έχετε και οι δύο την ανάγκη να εκφραστείτε!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα αρχίζει για εσάς ένα διάστημα ενδοσκόπησης. Οι πλανητικές όψεις σας κάνουν εγωκεντρικούς. Η στάση αυτή είναι σχεδόν σίγουρο πως θα επηρεάσει αρνητικά τη σχέση σας με το σύντροφο. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πολλοί από εσάς θα στρέψουν το ενδιαφέρον τους στην κοινωνική τους καταξίωση και η συμπεριφορά τους θα ταυτιστεί με το περιβάλλον τους. Μην στέκεστε σε ασήμαντες λεπτομέρειες. Το βράδυ θα εμφανιστούν στη ζωή σας κάποια πρόσωπα που θα αφυπνίσουν τα συναισθήματά σας.

ΛΕΩΝ
Η πραγματικότητα της ζωής σας δεν είναι πλέον συμβατή με τις βαθύτερες ανάγκες και τις ελπίδες σας. Είναι φανερό πως περιμένετε μια ευκαιρία ώστε να εκδηλώσετε πρακτικά αυτή τη συνείδηση. Συναισθηματικά η κατάσταση θα είναι εξαιρετική, δίνοντάς σας πολλές ελπίδες για να βελτιώσετε την σχέση σας. Το πάθος σας ανανεώνει την ερωτική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μην επιτρέψετε σε στενάχωρες καταστάσεις να σας ρίξουν την ψυχολογία. Η αυτοέκφρασή σας συνδυάζεται περίφημα με την συγκρατημένη σας αισιοδοξία χαρίζοντάς σας έναν ακαταμάχητο ερωτισμό που γοητεύει.

ΖΥΓΟΣ
Συναισθήματα και εμπειρίες του παρελθόντος, θα εμφανιστούν σήμερα μπροστά σας, επηρεάζοντας τις σχέσεις σας με το περιβάλλον. Σήμερα θα κάνετε ενδοσκοπήσεις και ενδέχεται να μπλοκάρετε την άμεση συναισθηματική σας έκφραση, περνώντας τον εαυτό σας από αυστηρή κριτική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι περισσότεροι θα αναζητάτε σήμερα περισσότερες απολαύσεις. Η ανταμοιβή σας θα είναι το απρόβλεπτο ‘χτύπημα‘ της πόρτας σας απ’ τον Έρωτα. Θα περάσετε ευχάριστα με φίλους και συγγενείς τις βραδινές ώρες της ημέρας, ξεφεύγοντας από δυσχέρειες και εντάσεις της καθημερινότητας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η προσωπική σας ζωή μπορεί να υποφέρει απ’ την ιδιόρρυθμη στάσης σας. Συγκρατήστε κάθε τάση που μπορεί να προκαλέσει ένταση κλονίζοντας το δεσμό. Έχοντας την ανάγκη να σταθεροποιήσετε τα εισοδήματά σας θα βρείτε αρκετές λύσεις για να το επιτύχετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα φίλοι μου δέχεστε την πίεση προσώπων ή καταστάσεων που λίγο-λίγο φανερώνουν αρνητικές προθέσεις απέναντί σας. Οι συναντήσεις σας με φίλους και εραστές φαίνεται να ευνοούνται ιδιαίτερα σήμερα το βράδυ που θα θέλετε να αποκαλύψετε  το ενδιαφέρον σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αρκετοί, θα καταπιέσετε ή θα καταπιεστείτε μέσα στις σχέσεις σας. Είτε προς χάρη διατήρησή τους, είτε λόγω ανεπιθύμητης ρήξης τους. Κατάλληλη ημέρα για να διεκπεραιώσετε ή να αναλάβετε επιπλέον υποχρεώσεις στο σπίτι σας.

ΙΧΘΥΣ
Εκφράστε άφοβα τη γνώμη σας και προσπαθήστε να δείξετε στους άλλους τις προθέσεις σας. Υπέροχη ημέρα για τους περισσότερους όσον αφορά τα αισθηματικά τους. Εκδηλώστε το πάθος σας και αφεθείτε στις στιγμές.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990