Ερωτικά Ταρώ 4/6/2024

Ερωτικά Ταρώ 4/6/2024
Για Τρίτη 4/6/2024


ΚΡΙΟΣ
Η μέρα σας βοηθά να αισθανθείτε καλύτερα. Το συναίσθημα αυτό αντανακλά στο περιβάλλον, γοητεύοντας και έλκοντας το άλλο φύλο!

ΤΑΥΡΟΣ
Αδράξτε σήμερα τις ευκαιρίες που οι συνθήκες συνθέτουν το κατάλληλο σκηνικό για να εξελιχθούν απρόβλεπτες και ευνοϊκές εξελίξεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα ερωτεύεστε και πετάτε στα σύννεφα! Άφοβα εκφράζεστε και δεν σας ενδιαφέρει το αύριο της αισθηματικής σας ζωής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Εκμεταλλευθείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται με τον αγαπημένο/η σας. Ανταλλάξετε απόψεις και προσπαθήστε να περάστε ευχάριστα.

ΛΕΩΝ
Σήμερα θα είστε μπερδεμένοι… δεν μπορείτε με τίποτε να ξεκαθαρίστε εάν τα ευνοϊκά σχόλια που δέχεστε περιλαμβάνουν ερωτικό υπονοούμενο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η συναισθηματική σας απογοήτευση και η διάψευση σας αγαπητοί Παρθένοι ενδέχεται να σας απομακρύνουν σήμερα από το ταίρι σας.

ΖΥΓΟΣ
Η σημερινή μέρα είναι θαυμάσια για τους δεσμευμένους Ζυγούς. Όσο για τους αδέσμευτους, μην χάνουν τις ελπίδες τους. Κάτι προβάλει στον ορίζοντα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η μέρα σας φέρνει αντιμέτωπους με αλήθειες που υπάρχουν στο δεσμό σας. Προσπαθήστε να βρείτε τρόπους να βελτιωθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα αυξάνονται οι πιθανότητες για τους αδέσμευτους Τοξότες να συναντήσουν τον «μεγάλο έρωτα»!. Έντονη είναι η ανάγκη σας να κατακτήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η γοητεία σας εκπέμπει ερωτικά μηνύματα. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία άλλοι να αναπτύξουν δεσμό και άλλοι να φλερτάρετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Απελευθερωθείτε από συναισθήματα και προηγούμενους δεσμούς και οριοθετήστε τη ζωή σας για να ξεπεράσετε τα συμπλέγματα σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Διατηρήστε τις ισορροπίες  και το ρομαντισμό εάν θέλετε η αισθηματική σας ζωή να μην επηρεαστεί απ’ τις δυσβάσταχτες υποχρεώσεις σας.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990