Ζώδια 4/6/2024

Ζώδια 4/6/2024
Ζώδια 4/6/2024

ΤΡΙΤΗ 4/6


ΚΡΙΟΣ
Το πρωί η διάθεσή σας θα κυμανθεί σε αρκετά καλά επίπεδα και θα μπορέσετε να εκφράσετε τις απόψεις σας. Εμφανίζεστε γοητευτικοί, ευχάριστοι, με πλούσια συναισθήματα, πρόθυμοι να τα μοιραστείτε με αυτούς που σας αγαπούν και σας δέχονται όπως είστε.

ΤΑΥΡΟΣ
Για να συνεχίσει την πορεία του ο δεσμός σας θα πρέπει και οι δύο να κατανοήσετε τα λάθη σας και να προσπαθήσετε να μην επαναληφθούν και πάλι. Οι κινήσεις που κάνατε στην εργασία σας αποδεικνύονται εύστοχες και επικερδής.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Συναισθηματικά η κατάσταση θα είναι εξαιρετική, δίνοντάς σας πολλές ελπίδες για να βελτιώσετε την σχέση σας. Το πάθος ανανεώνει την ερωτική σας ζωή. Δραστηριοποιηθείτε ανάλογα με τις περιστάσεις στην εργασίας σας αλλά φροντίστε να έχετε και εναλλακτικές λύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ίσως αποκτήσετε έναν καινούργιο φίλο, ένα πρόσωπο με το οποίο θα έχετε μια βαθιά ψυχική ταύτιση. Με κανένα τρόπο δεν θα πρέπει τα προβλήματα της δουλειάς και τα οικονομικά να επηρεάσουν τη συμπεριφορά σας προς το σύντροφο. Άλλωστε δεν ευθύνεται… Οικονομικά το ένστικτό σας θα είναι δυνατό.

ΛΕΩΝ
Πρέπει να δείξετε περισσότερο υπομονή και επιμονή για να εκπληρώσετε τις επιθυμίες σας. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο. Μην στέκεστε σε ασήμαντες ή ακόμα και ανούσιες λεπτομέρειες. Εξωτερικεύστε τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η διαίσθησή σας, θα σας βοηθήσει περισσότερο απ’ ότι φαντάζεστε σε κάποιες καταστάσεις. Σήμερα η σχέση σας δοκιμάζετε και προβλήματα του παρελθόντος φαίνεται να επανεμφανίζονται κάνοντας πολύ δύσκολη την αρμονική συνύπαρξη μεταξύ σας.

ΖΥΓΟΣ
Συναισθηματικά σήμερα περνάτε μία παροδική κρίση. Η σχέση σας δοκιμάζετε αν βασίζεται σε υγιείς βάσεις και αν ανταποκρίνεται στα δικά σας πρότυπα. Ίσως να αισθανθείτε ιδιαίτερα ανασφαλείς σε σχέση με τα χρήματα και τα υλικά σας αποκτήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Προσπαθήστε να βρείτε χρηματοδότηση εάν θέλετε να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας και να είστε και πάλι ανταγωνιστικοί. Οι πλανητικές θέσεις της σημερινής ημέρας δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό για να ζήσετε ευχάριστες στιγμές με τον αγαπημένο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Για να μην πέσετε σε έναν αρνητικό ψυχισμό ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν. Η επιθυμία σας για έρωτα και σεξ περνώντας οι ώρες κορυφώνεται. Δείξτε την αγάπη σας και ζήστε με το σύντροφο ευχάριστες στιγμές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εκφράστε τις απόψεις σας σε συνεργάτες και συναδέλφους και πάρτε πρωτοβουλίες. Ελάτε πιο κοντά στον ερωτικό σας σύντροφο δείξτε την αγάπη σας, είναι σίγουρο όπως θα διαπιστώσετε ότι την χρειάζεται πραγματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κάποια απωθημένα που έχετε από ένα προηγούμενο δεσμό ενδέχεται να βγουν προς τα έξω, επηρεάζοντας αρνητικά την αισθηματική σας ζωή. Απαιτούνται γρήγορες κινήσεις και αποφάσεις όσον αφορά τα επαγγελματικά σας.

ΙΧΘΥΣ
Διασκεδάστε σήμερα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους φίλους σας. Το βράδυ κάντε μία έκπληξη στον άνθρωπο που σας συντροφεύει! Η διαίσθησή σας θα σας βοηθήσει να επανεξετάσετε τη στάση κάποιων υφισταμένων σας.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990