Ερωτικά Ταρώ 8/6-9/6/2024

Ερωτικά Ταρώ 8/6-9/6/2024
Για Σαββατοκύριακο 8/6-9/6/2024 


Για Σάββατο 8/6/2024

ΚΡΙΟΣ
Αποδεχτείτε την πρόσκληση του ερωτικού συντρόφου για να κάνετε κάτι έξω απ’ τα συνηθισμένα. Μην διστάζετε να αφεθείτε, οι συνθήκες σας ευνοούν!

ΤΑΥΡΟΣ
Προτιμήστε για την αποψινή βραδιά, μία έξοδο μαζί με το σύντροφο που θα συνδυάζει την ψυχαγωγία αλλά και την πνευματική σας ευχαρίστηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θαυμάσια ημέρα για τα ερωτικά σας! Ο σύντροφός σας είναι ερωτευμένος μαζί σας και θα σας το δείξει με χίλιους τρόπους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αποφύγετε να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας ή να προσεγγίσετε τον άνθρωπο σας. Δεν έχει διάθεση, αφήστε το για άλλη φορά.

ΛΕΩΝ
Η συγκίνηση σας πλημμυρίζει. Αισθάνεστε τόσο κοντά ο ένας με τον άλλον που σας είναι αδιανόητο να απομακρυνθείτε για να πάτε στα σπίτια σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εκδηλώστε τα συναισθήματά σας. Μοιραστείτε τα αν θέλετε να ζήσετε ευχάριστες στιγμές με το σύντροφο σας. Οι αδέσμευτοι μην αφήσουν τις ευκαιρίες.

ΖΥΓΟΣ
Είστε ευαίσθητοι και συναισθηματικοί και αναζητάτε ασφάλεια στην αισθηματική σας ζωή. Οι συγκυρίες συνωμοτούν και σκηνοθετούν ότι καλύτερο. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα υπάρξουν στιγμές που θα είστε σκεφτικοί επηρεάζοντάς αρνητικά τον άνθρωπό σας. Κρατήσετε σταθερή τη θέση σας απέναντί του.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καλό θα είναι να ελέγξετε τις νευροθυμικές και κυκλοθυμικές σας καταστάσεις για να μην επηρεάσουν τη σχέση σας με το σύντροφο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα οι περισσότεροι από εσάς θα έχουν μία αυξημένη συναισθηματική ευαισθησία που θα οφείλετε απ’ την πορεία της προσωπικής τους ζωής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Προβλήματα νευρικής φύσης από συναισθηματικές καταπιέσεις φαίνεται να προκαλούνται σήμερα στους περισσότερους από εσάς. 

ΙΧΘΕΙΣ
Τη σημερινή μέρας το κυριαρχικό στοιχείο θα είναι το συναίσθημα. Αν έχετε ήδη ένα κρυφό έρωτα, βρείτε την κατάλληλη στιγμή για να έρθει στο φως.


Για Κυριακή 9/6/2024

ΚΡΙΟΣ
Ιδιαίτερα γλυκός θα είναι ο σύντροφός σας. Τελευταία νιώθει παραμελημένος, αλλά σήμερα τον ανταμείβετε για την υπομονή του. 

ΤΑΥΡΟΣ
Αποδράστε με τον αγαπημένο εκδηλώνοντας την αγάπη σας ο ένας προς τον άλλον και τη ρομαντική σας διάθεση. Γλυκές στιγμές θα γεμίσουν το βράδυ σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Κάποιο άτομο απ’ το παρελθόν, πιθανότατα φίλος, θα σας εκφράσει με αιφνίδιο τρόπο τα συναισθήματα που θα σας προκαλέσουν μεγάλη έκπληξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα θα είστε ιδιαίτερα γοητευτικοί φίλοι μου Καρκίνοι! Εκδηλώστε με ζεστασιά και τρυφερότητα την αγάπη σας. Τα κομπλιμέντα σας απογειώνουν!

ΛΕΩΝ
Σήμερα θα πρέπει να αφήστε τα πράγματα στην αισθηματική σας ζωή να ακολουθήσουν τη φυσική τους ροή. Μην βγάλετε τα απωθημένα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εσείς και ο σύντροφος όπου και αν πάτε τραβάτε τα βλέμματα. Τα πράγματα θα είναι ακόμα καλύτερα το βράδυ για την αισθηματικά σας.

ΖΥΓΟΣ
Μην είστε τόσο εύθικτοι, ούτε να παίρνετε τα λόγια του συντρόφου σας τόσο κατάκαρδα. Ζήστε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς κάνοντας καλό και στον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σταδιακά θα συνειδητοποιήσετε πως διανύετε μία εποχή που θα πρέπει να είστε υποχωρητικοί προς το σύντροφό σας. Αφήστε τα παράπονα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα συναισθήματα που θα προβάλλετε, εγγυώνται πως η σχέση σας θα διατηρηθεί επί μακρόν, αρκεί να υπάρχουν στο δεσμό σας υγιείς βάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δίνετε έμφαση στην πνευματική επικοινωνία. Οι στιγμές μεταξύ σας θα είναι ευχάριστες και η σχέση σας θα βρεθεί σε καλύτερη φάση. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα συναισθήματά σας αλλά και του συντρόφου, θα σας αναστατώσουν και θα νιώσετε μεγάλη συγκίνηση. Θα αναζητήσετε την ικανοποίηση και θα εκφραστείτε.

ΙΧΘΕΙΣ
Αντλώντας δύναμη και εμπιστοσύνη από το σύντροφό σας, αναθεωρείτε μακρόχρονες αντιλήψεις που εμπόδιζαν τη συναισθηματική σας ολοκλήρωση.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990