Ζώδια 8/6/2024

Ζώδια 8/6/2024
Ζώδια 8/6/2024

ΣΑΒΒΑΤΟ 8/6


ΚΡΙΟΣ
Το άγχος που έχετε αποκτήσει απ’ την καθημερινότητα δεν επιτρέπει σε εσάς και στον αγαπημένο σας να ζήσετε ευχάριστες στιγμές όταν είστε οι δυο σας. Οι οικονομικές συναλλαγές απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή. Ελέγξτε τους λογαριασμούς σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να πιστέψετε πως καλό αρχίζει για τη ζωή σας. Σήμερα αναζητάτε μία καλύτερη επικοινωνία με τον σύντροφό σας. Η ανάγκη αυτή θα οδηγήσει αρκετούς από σας στο φλερτ και σε παράλληλες σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ασχοληθείτε με τις οικογενειακές σας υποθέσεις. Φροντίστε να τακτοποιήσετε περιουσιακές εκκρεμότητες. Οι βαθιές και ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν εδώ και καιρό στην προσωπική σας ζωή θα σας κάνουν να αλλάξετε τη συμπεριφορά σας προς το σύντροφο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ακατάλληλη είναι η σημερινή μέρα για να ξεκινήσετε συνεργασία εκτός και αν επιθυμείτε τη γρήγορη διάλυσή της. Οι μετακινήσεις που θα κάνετε σήμερα με το σύντροφό σας θα σας θυμίσουν τις πρώτες στιγμές της σχέσεις σας. Οι μνήμες αυτές σας ενώνουν.

ΛΕΩΝ
Το πρωί η διάθεσή σας θα είναι πολύ καλή και θα σας κάνει σίγουρους και αποφασιστικούς στην αντιμετώπιση κάποιων έκτακτων υποχρεώσεων. Σήμερα θα θέλετε περισσότερο τη συζήτηση και τη διαλεκτική ρήξη με τον σύντροφό σας. Σεβαστείτε με ευλάβεια δικές του απόψεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα έξοδά σας αυξάνονται όπως και δαπάνες σας για την ανάδειξη της εξωτερικής σας εμφάνισης. Φαίνεται να σας απασχολούν κάποιες οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Είναι βέβαιο πως θα γοητεύσετε τον ερωτικό σας σύντροφο και θα εισπράξετε αγάπη!

ΖΥΓΟΣ
Το τελευταίο διάστημα έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στη ζωή σας. Φροντίστε να προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες που επικρατούν. Καλό θα είναι να σας αφήσει για λίγο ελεύθερους ο σύντροφός σας για να επιλέξετε και να αποφασίσετε για τη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μην εξωτερικεύσετε τις σκέψεις σας και μην ανακοινώσετε ακόμη σε κανέναν τις αποφάσεις σας. Οι αναπάντεχες αλλαγές των δεδομένων στην αισθηματική σας ζωή σας  φέρνουν σε θέση άμυνας και αμηχανίας. Αποφύγετε τις ρήξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η κρίση που υπάρχει στην αγορά αυξάνει το καθημερινός σας άγχος. Η ροή της αγάπης ενισχύεται. Εμπιστευθείτε σήμερα τα συναισθήματά σας. Βρεθείτε σε σωματική και πνευματική επικοινωνία με το σύντροφό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Διατηρήστε τις επιφυλάξεις σας απέναντι στις προτάσεις κάποιων. Σήμερα ευνοούνται αισθηματικές συναντήσεις και γνωριμίες με πρόσωπα απ’ το φιλικό περιβάλλον που θα κάνουν την καρδία σας να χτυπά έντονα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι απόψεις σήμερα θα έχουν την τάση να συγκλίνουν με τις ιδέες συνεργατών και συναδέλφων. Κινδυνεύετε τη σημερινή μέρα να παρασυρθείτε από έντονα και επιπόλαια συναισθήματα, αλλά και από την πληθωρική έως εκρηκτική τους εκδήλωση.

ΙΧΘΥΣ
Η διάθεσή σας σήμερα σας παροτρύνει φίλοι μου να δείτε τα πράγματα ανάλαφρα. Φλερτάρετε, διασκεδάστε κατακτήστε και βρεθείτε με κόσμο. Κάποιες εσωτερικές διεργασίες σας δίνουν τη δύναμη και την αποφασιστικότητα να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές στην καθημερινότητά σας.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990