Αυτός είναι ο Ταύρος καρδιά μου


Από 19/4/2024 17:01 μέχρι 20/5/2024 16:01 θα βρισκόμαστε στο Ζώδιο του Ταύρου. Ας δούμε μερικά σύντομα περιγραφικά χαρακτηριστικά αυτού του Ζωδίου για να το γνωρίσουμε καλύτερα!

Οι έμφυτες ικανότητές τους : Έμφυτη είναι η ικανότητα ενός Ταύρου στη διαχείριση των οικονομικών του, στη σταθερότητα των αποφάσεών του και σε εφικτά σχέδια για τη ζωή του και των αγαπημένων του.

Η διαχείριση των οικονομικών : Η οικονομική διαχείριση των Ταύρων είναι ιδιαίτερα προσεχτική καθώς αναζητούν σιγουριά και κάνουν σοφές κινήσεις και ποτέ εσπευσμένες στα οικονομικά τους.

Η συμπεριφορά του στην οικογένεια : Πιστοί και σταθεροί εμφανίζονται οι Ταύροι στην οικογένειά τους και προφέρουν ανέσεις στους αγαπημένους τους όπως και την υποστήριξή τους.

Οι φιλίες του : Επιλέγουν με προσοχή τις φιλίες του που είναι μακρόχρονες, ενώ στην παρέα αποδεικνύονται πρόσωπα έμπιστα και πιστά.

Τα χόμπι και τα ενδιαφέροντά του : Σταθεροί στα ενδιαφέρονται και στα χόμπι του για χρόνια, επιλέγουν απασχολήσεις που τους βοηθούν να ηρεμούν απ’ την καθημερινότητα

Η διατροφή και η μαγειρική του : Αναζητούν γεύσεις και απολαύσεις και συνοδεύουν το καλό φαγητό με το κατάλληλο και ακριβό κρασί. Στη μαγειρική διακρίνονται όπως και στο σερβίρισμα.

Οι διακοπές του : Στις διακοπές αναζητούν ανέσεις και επιλέγουν τόπους που θα τους τις προσφέρουν όπως και το καλό φαγητό που συγκαταλέγεται στις απολαύσεις τους.

Το κάρμα του : Προέρχεστε από Λαούς και εποχής πλούτου και οικονομικής άνεσης και αυτά τα χαρακτηριστικά συνοδεύουν και τώρα τον ψυχισμό σας. Αξίες διαχρονικές και επενδύσεις σε πολύτιμα μέταλλα ήταν έντονα σε προηγούμενη ζωή ενός Ταύρου.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα μυστικά για τον Ταύρο κάλεσε με στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990