2024 ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ από τον Κώστα Κονδύλη

To 2024 αναμένεται μία χρονιά δοκιμασιών και Παγκόσμιων αλλαγών που δοκιμάζει και αυτό τις αντοχές του κόσμου καθώς υπάρχουν Συνοδικοί Κύκλοι στο κλείσιμό τους όπως του Κρόνου-Ουρανού που σχετίζεται με πολιτικά γεγονότα, κρίσεις των Οικονομιών αλλά και φαινόμενα γεωφυσικά, ο Συνοδικός κύκλος Κρόνου Ποσειδώνα που εκφράζει την ουτοπία και το όραμα για το μέλλον του κόσμου και τις νέες αξίες που έχουν χαθεί τα τελευταία χρόνια.
Παράλληλα ο Δίας και ο Κρόνος θα βρεθούν σε αρνητική Όψη 90ο μεταξύ τους κατά την περίοδο του Αυγούστου φέρνοντας το πρόβλημα της Οικονομίας της επάρκειας των καταναλωτών αλλά και της κάλυψης βασικών αγαθών σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και θα χρειαστεί τα Κράτη να στηρίξουν τις ασθενέστερες ομάδες ακόμα περισσότερο.
καθώς ο Δίας αντιπροσωπεύει την προσφορά αγαθών και υπηρεσιών ενώ ο Κρόνος την ζήτησή τους. Οικονομίες Κρατών θα βρεθούν το 2024 σε κατάρρευση και χρηματιστηριακές αγορές σε κίνδυνο παρασέρνοντας επιχειρήσεις και ΑΕΠ οικονομιών αλλά και   μισθωτούς σε κατάσταση που θα θυμίζει τα πρόθυρα Παγκοσμίου Πολέμου.
Θα ζήσουμε την μέγιστη, δραματική και αναπάντεχη Νομισματική – Χρηματοοικονομική Κρίση.  Πολλά Κράτη και Αγορές που έχουμε συνηθίσει να θεωρούμε σαν δεδομένα ισχύος θα πάψουν να υφίστανται οικονομικά όπως τα γνωρίσαμε ενώ περιουσίες θα χαθούν σ’ όλα τα μέρη του πλανήτη, και αίμα θα χυθεί άφθονο τοπικά καθώς το Γεωπολιτικό παιγνίδι σε αυτή την σκακιέρα ακολουθεί τη δική του πορεία για μια εκ νέου μοιρασιά.
Για όσους από εμάς όμως, έχουν συνηθίσει σε κάποιες καταστάσεις και παραμένουν προσκολλημένοι, χωρίς να αποφασίζουν να προβούν σε απαραίτητες αλλαγές, μπορεί να αποδειχτεί δύσκολη περίοδος αυτή η Χρονιά που απαιτεί αναπροσαρμογές ενώ θα κατανοήσουμε πως η Κρίση δεν είναι μόνον Οικονομική αλλά πολυεπίπεδη σε σχέσεις, ηθική, πολιτισμό, θεσμούς κ.ο.κ.
Με την παρουσία του Πλούτωνας στον Υδροχόο μέχρι 1η του Σεπτέμβρη αναμένονται ανακατατάξεις στην Παγκόσμια Οικονομία, στα Κεφάλαια, στο Τραπεζικό Σύστημα αλλά και στο Ασφαλιστικό, ενώ οι εξελίξεις στην τεχνολογία και την επιστήμη θα φέρουν ανακατατάξεις ενώ συνταρακτικές ανακαλύψεις και έρευνες πρέπει να περιμένουμε απ’ την Επιστημονική Ομάδα που φέρουν ανακατατάξεις ως προς τη ίδια τη ζωή και τα όσα πιστεύαμε ως τώρα.
Κλείνοντας, σας εύχομαι δημιουργική Χρονιά με υγεία και ευτυχία. 
 
Κώστας Κονδύλης




Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990